Ricardo Andrade Quaresma
80+ Bronze
Sen öyle diyorsan öyledirbu bütçeye alınabilecek en kötü klavyelerden birini önermişsinde.
Sen öyle diyorsan öyledirbu bütçeye alınabilecek en kötü klavyelerden birini önermişsinde.
membran razer ornatalarYok kanka bı sen biliyorsun xd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mekanik hisli diye duymuştum aşırı farkı yok mekanikten(ses olarak vs.)
Yazmışım ya kankam bende biliyorum öyle olduğunu az dikkatli okuyun şu yazdıklarımımembran razer ornatalar
1500 tl membran bi klavyeye vermenin hiçbir mantığı yok mekanik hisli falan olduğuda yokYazmışım ya kankam bende biliyorum öyle olduğunu az dikkatli okuyun şu yazdıklarımı
Git videolarını izle ne demek istediğimi anlarsın1500 tl membran bi klavyeye vermenin hiçbir mantığı yok mekanik hisli falan olduğuda yok
Bende ayni sekilde ilk arkadasin yazdigi gibi diyorum oneri olarakda hydra r6 onerebilirim 2000 fiyatina satilanlar eski model tuşları biraz sorunlu 2600 kusur yeni modelleri switch markasi degisti diye biliyorum daha saglam tuşları var düşünürsen eski modelinide 5 yil falan kullandim suan daha yeni degistiriyorumMerhaba bütçem 1500 TL ve bu bütçeye göre Türkçe, numpad tuşları bulunan ve bilek destekli iki tane klavye buldum bunlar Gamepower Ogre ve Rampage kb-r210 sizce bu ikisinden biri alınır mı yoksa bu bütçede bu istekleri karşılayan daha iyi bir klavye var mıdır?
neyine dikkat etmem gerekiyor tam olarak ?Git videolarını izle ne demek istediğimi anlarsın
KANKAM DİYORUMKİ TEST VİDEOLARINI FALAN İZLERSEN MEKANİK HİSLİ VE SESİNİN MEKANİĞE BENZER OLDUĞUNU GÖREBİLİRSİNneyine dikkat etmem gerekiyor tam olarak ?
Ayrıca benimle kavga etmeyi bırakta sen öneri yapneyine dikkat etmem gerekiyor tam olarak ?
nerde benziyor attığın klavye hem membran hemde razerin en kötülerinden olan x serisi hala neyi savunuyorsunKANKAM DİYORUMKİ TEST VİDEOLARINI FALAN İZLERSEN MEKANİK HİSLİ VE SESİNİN MEKANİĞE BENZER OLDUĞUNU GÖREBİLİRSİN
Allah akıl fikir versin ne diyim daha fazla tartışmayacam senlenerde benziyor attığın klavye hem membran hemde razerin en kötülerinden olan x serisi hala neyi savunuyorsun
Ayrıca öbür mesajımı okursan daha iyilerini bulunabileceğinide yazdım zatenAllah akıl fikir versin ne diyim daha fazla tartışmayacam senle
Sonunda laf atmak yerine öneri yapmışsın diyecem bunlarda bütçenin çok üstündeornata almak yerine bütçe arttırıp
MSI Vigor GK50 Elite BW Kailh Box White Switch TR Q RGB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comalmak daha mantıklıAsus TUF Gaming K3 Gen II RGB Red Switch Optik Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com