NedenOutemu Switch ise çok bulaşılmaması gerek.
ben ilk indirim zamanlarında aldım arkadaşlar çok kıllı ve tozlu ortamda kalınca acayip kirleniyor ve bazı tuşları çalışmıyor şuan bende, garantiye yolladım tamir ettiler diye yolladılar yapmadan geri göndermişler 1 yıldan fazladır kullanıyorum tavsiye etmiyorum bilginize önümüzdeki günlerde tekrardan garantiye göndereceğim.Alınır mı?
Arkadaşım 2 yıldır ben 1 yıldır kullanıyorum ikimiz de memnunuz hiçbir sorun yaşamadık daha dün su döktü arkadaş rastgele basmaya başladı içini açtık pislik ve su içindeydi temizleyip kuruttuk hala sağlam çalışıyor.Outemu Switch ise çok bulaşılmaması gerek.
şans meselesi o knk bende logitech g512 var tuş çift basma sorunu vardı garanti yolladım değişti, 3 4 ay oldu aynı şey tekrar oluyoben ilk indirim zamanlarında aldım arkadaşlar çok kıllı ve tozlu ortamda kalınca acayip kirleniyor ve bazı tuşları çalışmıyor şuan bende, garantiye yolladım tamir ettiler diye yolladılar yapmadan geri göndermişler 1 yıldan fazladır kullanıyorum tavsiye etmiyorum bilginize önümüzdeki günlerde tekrardan garantiye göndereceğim.
şansttan değil g512 switchi de kronik sorunlu çift basma sorunu ondan kaynaklışans meselesi o knk bende logitech g512 var tuş çift basma sorunu vardı garanti yolladım değişti, 3 4 ay oldu aynı şey tekrar oluyo
1 sene dayansın yeter bana 600tl çok para değilşansttan değil g512 switchi de kronik sorunlu çift basma sorunu ondan kaynaklı