I ibryhme 80+ Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim ibrahim 21 Ağustos 2023 #1 normalde her kasada olması gereken fanların renklerini fln değiştiren kumanda bende yok sadece bana mı hatalı geldi yoksa herkese mi böyle yolluyolar nasıl çözeceğim yardımcı olursanız sevinirim
normalde her kasada olması gereken fanların renklerini fln değiştiren kumanda bende yok sadece bana mı hatalı geldi yoksa herkese mi böyle yolluyolar nasıl çözeceğim yardımcı olursanız sevinirim
ZeRRaen 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1,941 Dahası Reaksiyon skoru 746 Konum Burdurland İsim Arda İlgilendiği Kategoriler FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı , Instagram ardazeren025 Twitter arda Discord ZeRRaen#9836 21 Ağustos 2023 #2 Kasanın üstünde rgb tuşu olmalı
I ibryhme 80+ Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim ibrahim 23 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ZeRRaen yazmış: Kasanın üstünde rgb tuşu denedim ama işe yaramıyor Devamı için tıklayın... denedim ama işe yaramıyor
ZeRRaen yazmış: Kasanın üstünde rgb tuşu denedim ama işe yaramıyor Devamı için tıklayın... denedim ama işe yaramıyor