Neler Yeni

Gamebooster Gb-z007b Kasa almayın

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Gamebooster Gb-z007b yaklaşık 1 aydan beri kullanıyorum. Bu kasadan kurtulmak istiyorum. Fanları yeteri kadar dönmüyor kontrol ettim hiç hava akışı yok. Oyunlara girerken işlemci 91 derece ve ekran kartı 72 derecelere fırlıyor kasaya dokunmak imkansız aşırı sıcak. Güç kaynağıda aynı şekil çok aşırı ses çıkarıyor. Bu kasayı aldığıma pişmanım. Kasa fanlarının hızını arttırmanın bir yolu var mı? msi center yükledim

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Murat GH
Fanları kontrolcü varsa hızlandırabilirsin ama sesi daha da artacaktır.
Ben bunu kullanıyorum. Çok memnun kaldım. 3 rgb fan ekledim. Kasa çok iyi hava akışı sağladı.

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunu kullanıyorum. Çok memnun kaldım. 3 rgb fan ekledim. Kasa çok iyi hava akışı sağladı.
işlemci 91 derece artık sese katlanmak zorundayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir tane düğme var oda kasanın üstünde duruyor sadece ışık anımasyonlarını değiştirmeye ve fan ışığını kapatmaya yarıyor

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Murat GH
İşlemciyi bu sıcakta ne kadar daha çalıştıracaksın. Zarar görmesi çok muhtemel. İşlemci veya diğer parçalarını ısıdan bozulana kadar kullanacak mısın? Tamam parçalar kendini korumak için kapatırlar ama ömürleri azalır daha kısa sürede ömürlerini tamamlarlar. Bence kasayı değiştirsen daha iyi olmaz mı ? Biraz tasarruf edeyim derken diğer parçaların zarar görmesin.

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
msi afterburner dan fanları hızlandırıp dene

Msi center'da sys fan 1 ve sys fan 2 yazıyor ve dönüş hızını %0 olarak gösteriyor. Biosta'da baktım hiçbir şekilde kontrol edilmiyor bu fanlar. Sanırım kasa fanları molex'lerle bağlı ve anakarta bağlantısı yok. Keşke ayarlama olsada hızlandırabilsem. İtopya ile konuşsam kasayı değiştirirler mi? İlk kasayı aldığım günden beri güç kaynağından dayanılmaz fan sesi geliyor. Kasa fanlarının hızıda çok aşırı yavaş sadece süs olarak koyulmuş gibi.

Niwell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yakup Yavuz
Msi center'da sys fan 1 ve sys fan 2 yazıyor ve dönüş hızını %0 olarak gösteriyor. Biosta'da baktım hiçbir şekilde kontrol edilmiyor bu fanlar. Sanırım kasa fanları molex'lerle bağlı ve anakarta bağlantısı yok. Keşke ayarlama olsada hızlandırabilsem. İtopya ile konuşsam kasayı değiştirirler mi? İlk kasayı aldığım günden beri güç kaynağından dayanılmaz fan sesi geliyor. Kasa fanlarının hızıda çok aşırı yavaş sadece süs olarak koyulmuş gibi.
Kasayı büyük ihtimalle değişmezler fakat satıp farklı model alınabilir veya farklı fanlar alınıp içindeki fanlar ile değiştirilebilir.

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Kasayı büyük ihtimalle değişmezler fakat satıp farklı model alınabilir veya farklı fanlar alınıp içindeki fanlar ile değiştirilebilir.
Benim bu markaya güvenim kalmadı fanları değişsem bile artık içime sinmiyor psu'da değişmesi lazım çok ses çıkarıyor. Kasayı kaliteli kasayla değiştirsem psu ile birlikte 5000civarı para gidecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,038
Üyeler
165,924
Son üye
spectre222
Top Bottom