Neler Yeni

🔥İndirim GameBooster Titan Rainbow 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu 1598 TL

whisper snow

80+ Silver
Sizinti yapabilir dikkat

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
LÜTFEN SORUMU CEVAPLAYINS:
Alınır mı? Kaliteli midir? Bunu almak yerine, bu fiyata hava soğutma daha mı iyidir?

hjorvif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Hjorvif

Geçen çok kararsız kaldım 1600 TL idi almadım ama hem argb hem de 360mm mükemmeldi bu fiyata fakat güvenemedim.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Abdullah
Sıvı soğutucular aşırı korkutucu

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Böyle olaylar mı var hocam
Bilindik markaların bile piyasaya çıktıkları ilk versiyonlarında sızıntı sorunları olmuştu. Hatta bazı markalar çıkıp zararınız neyse karşılayacağız deyip kullanıcıların zararını karşılamıştı. Bir sıvı soğutmada çıkabilecek en büyük sorun sızıntı. Olursa marka olaya nasıl yaklaşacak. Hoş artık aradan yıllar geçti sızıntı sorunu yaşanmaz muhtemelen artık hiçbir markada da. Yine de insan temkinli yaklaşıyor.

hjorvif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Hjorvif
Bilindik markaların bile piyasaya çıktıkları ilk versiyonlarında sızıntı sorunları olmuştu. Hatta bazı markalar çıkıp zararınız neyse karşılayacağız deyip kullanıcıların zararını karşılamıştı. Bir sıvı soğutmada çıkabilecek en büyük sorun sızıntı. Olursa marka olaya nasıl yaklaşacak. Hoş artık aradan yıllar geçti sızıntı sorunu yaşanmaz muhtemelen artık hiçbir markada da. Yine de insan temkinli yaklaşıyor.
Anladım hocam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır mı? Kaliteli midir? Bunu almak yerine, bu fiyata hava soğutma daha mı iyidir?
Mesajınızın hemen altındaki linkteki ürün de aynı fiyattı üst modeli hem de argb stoklara gelirse bence onu alın.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
12400f stok soğutucu ile kullanıyorum bu aylarda bile 72 dereceyi görüyor yazın 80i bulur herhalde sizce alayım mı bu soğutucuyu tavsiye eder misiniz yoksa 240mm başka mı bakayım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,269
İsim
Diyarhan
Çinli sıvı soğutucu işte. Ali den alınanlarda kolay kolay sorun çıkmıyordu.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,483
İsim
Çağatay
Aynı model değil ama bu markanın yaklaşık 15 gündür İnfinity 360mm modelini kullanıyorum. Sızıntı sorunum yok çok kontrol ettim gayet kaliteli duruyordu. Soğutması da güzel. Yani beğendiğim için gamebooster ın mc 120 procast mikrofonunu da aldım o da güzel. Fiyatına göre güzel ürünler çıkarıyor bu marka.

Top Bottom