The Batman
80+ Silver
300 500 verin sağlam bişi alın basiniz ağrımasın sonra
id cooling 214 xt hava soğutucuyla kullanıyordum o işlemciyi o bile fazlasıyla yeterliydi 12400f için sıvı soğutma gereksiz12400f stok soğutucu ile kullanıyorum bu aylarda bile 72 dereceyi görüyor yazın 80i bulur herhalde sizce alayım mı bu soğutucuyu tavsiye eder misiniz yoksa 240mm başka mı bakayım
kule tipi veya farketmez hava soğutmaları tasarımdan ötürü sevmiyorum daha önceki bilgisayarımda hep kule tipi hava soğutma kullandım performans olarak iyiydi sıkıntı yok ama sıvı soğutma kullanmak istiyorum bu defaid cooling 214 xt hava soğutucuyla kullanıyordum o işlemciyi o bile fazlasıyla yeterliydi 12400f için sıvı soğutma gereksiz
Kaliteli ise hayırSıvı soğutucular aşırı korkutucu
Hava soğutucusu bir gün yetmezse düşünürüm o zamana kadar devamKaliteli ise hayır
sen bilirsin hocam gereksiz para sadece onu demek istedim kazanacağın herhamgi bir şey yokkule tipi veya farketmez hava soğutmaları tasarımdan ötürü sevmiyorum daha önceki bilgisayarımda hep kule tipi hava soğutma kullandım performans olarak iyiydi sıkıntı yok ama sıvı soğutma kullanmak istiyorum bu defa
Hali hazırda iyi bir kule tipiniz varsa buna geçmeye değmez. Ancak stok soğutucusu olup bir soğutma bakanlar için düşünülmesi gereken bir konu. Ben de bir yakınıma aldırdım.Hava soğutucusu bir gün yetmezse düşünürüm o zamana kadar devam
Aha demek aldın hocam.Sicakliklar nasıl? Tatmin ediciyse o RGB için alırımAynı model değil ama bu markanın yaklaşık 15 gündür İnfinity 360mm modelini kullanıyorum. Sızıntı sorunum yok çok kontrol ettim gayet kaliteli duruyordu. Soğutması da güzel. Yani beğendiğim için gamebooster ın mc 120 procast mikrofonunu da aldım o da güzel. Fiyatına göre güzel ürünler çıkarıyor bu marka.
Ben sırf argb için aldım zaten 240mm vardı hayli hayli yetiyordu 5600x e 360mm ile buz gibi çalışıyor.Aha demek aldın hocam.Sicakliklar nasıl? Tatmin ediciyse o RGB için alırım
Hocam bı foto gelir mi pekiBen sırf argb için aldım zaten 240mm vardı hayli hayli yetiyordu 5600x e 360mm ile buz gibi çalışıyor.
1800 rpm yazıyor dikkatli bakıp hava üfleme aralığı ve gürültü seviyesine bakmadım ama hangi işlemci için kullanacaksınız oda önemliÜrün hakkında hiçbir bilgim yok fiyatı iyi duruyorGameBooster Titan Rainbow 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
GameBooster Titan Rainbow 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Akşam atarım sizeHocam bı foto gelir mi peki