Hocam senin 4090 yokmuyduevet kullanıyorum 7500f 4070li sistem ile ? 50 dereceyi geçmiyor oyunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
önerin için sağol bunuda değerlendirebilirler farklı seçenekler isteyenler
Hocam senin 4090 yokmuyduevet kullanıyorum 7500f 4070li sistem ile ? 50 dereceyi geçmiyor oyunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
önerin için sağol bunuda değerlendirebilirler farklı seçenekler isteyenler
O yanda duran sistem kardeşim onu sorgulamıyoruz.Hocam senin 4090 yokmuydu
O yanda duran sistem kardeşim onu sorgulamıyoruz.
aynı fikirdeyim fiyat performans olarak tartışılmazDeepcool cidden ilaç gibi geldi hem fiyatı uygun hem performanslılar. Asus, Corsair vs çok deli paralar istiyor, hiç gerek yok, Deepcool varken.
Soğutmuyor kardeşim 5600 falan neyse onları tek yanlı kule tipi de soğutuyor. X3d modellerini sogutamiyor. Şirkete mail atarsan onlarin da onermedigini görürsün
Uygun fiyatlı bulunsa almayacaksın yani arkadaşım 7800x3d ve B650 GP ile kullanıyor full yükte ne hikmetse 73’ü geçmiyorSoğutmuyor kardeşim 5600 falan neyse onları tek yanlı kule tipi de soğutuyor. X3d modellerini sogutamiyor. Şirkete mail atarsan onlarin da onermedigini görürsün
Hakkını yemiş olmuyorum. Şuan deepcool ag620 bk var. 1.300 TL ye aldım. Oda işlemciyi 72 derece de tutuyor. 60 65 derecede 7800x3d gibi bir işlemciyi tutmayacaksa neden 3.500k para vereyim ?Uygun fiyatlı bulunsa almayacaksın yani arkadaşım 7800x3d ve B650 GP ile kullanıyor full yükte ne hikmetse 73’ü geçmiyor
Aynı fiyata daha iyi alternatifler vardır fakat soğutmuyor demek hakkını yemek olur