Merdümgiriz
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
''Arkadaşlar ben çözümü biliyorum bende de vardı bu sorun çözümü şu dur çalıştır yazın başlata msconfig yazın oradan hizmetlere gelin sonra bütün Microsoft hizmetlerini gizle deyin ondan sonra Gameforge client serviceyi tik atın onayla diyin düzelecek''Uygulamanın ne olduğunu bilmiyorum ama Gameforge Client Service uygulamasına bağlanamadığı icin çalışamıyor. Bu uygulama yüklüyse kaldırıp tekrar yüklemeyi veya indirme esnasında indirilememişse ayrıca tarayıcda aratıp indirmeyi deneyebilirsin.
Bi zararı olacağını sanmıyorum, olursa da aynı yolla tiki kaldırırsınız zaten. Çözüm önerisi bana makul geldi''Arkadaşlar ben çözümü biliyorum bende de vardı bu sorun çözümü şu dur çalıştır yazın başlata msconfig yazın oradan hizmetlere gelin sonra bütün Microsoft hizmetlerini gizle deyin ondan sonra Gameforge client serviceyi tik atın onayla diyin düzelecek''
Biri böyle bir şey önerdi zararlı bir yanı var mı?
windows7 ile alakalıymış artık 7yi desteklemiyormuş 8e nasıl geçebilirim internetten bilgin var mı?Uygulamanın ne olduğunu bilmiyorum ama Gameforge Client Service uygulamasına bağlanamadığı icin çalışamıyor. Bu uygulama yüklüyse kaldırıp tekrar yüklemeyi veya indirme esnasında indirilememişse ayrıca tarayıcda aratıp indirmeyi deneyebilirsin.
Daha dün GameForge üzerinden Metin 2'ye giriş yaptım ve sistemim Windows 7.windows7 ile alakalıymış artık 7yi desteklemiyormuş 8e nasıl geçebilirim internetten bilgin var mı?
Ben de yukarıdaki hatayı veriyor yardımcı olur musun birkaç foruma baktım hepsi w7 kullanıyordu bende açılmıyor steamden de şu hatayı veriyorDaha dün GameForge üzerinden Metin 2'ye giriş yaptım ve sistemim Windows 7.
Benim pc çok eski yeni sistem toplayacağım ekran kartlarının düşmesini bekliyorum w10 aşar bunuHiç windowsla uğraşmadım vallahi ama sana değişiyorken W10 düşün derim W8 de kötü değil ama W10 sık güncelleniyor. Forumda biraz bakın illa konusu vardır