Otomatik onarım hatası

Mec1

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba
Bilgisayarım otomatik onarım hatasına düşüyor ve kesinlikle düzelmiyor bilgisayarcıya verdim pc yi format atmayı denedi ama kesinlikle format atılmıyor kapatıyor kendini başa atıyor.bilgisayarcıdan aldım pc yi sorun ssd dedir diye yeni ssd aldım onada windows’u kuramıyorum aynı hatayı veriyor sizce sorun nedir lütfen yardım edin

sistemi komple yazar misin anakart eski ise gpt bir format diskiyle atmaya calisiyor olabilir misiniz?

sistemi komple yazar misin anakart eski ise gpt bir format diskiyle atmaya calisiyor olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus g15 laptop hocam yeni laptop daha 1 senelik

flasha yazilan windows gpt mi?
rufus ayarlarından değildir buyuk ihtimalle bilgisayarcıya verdim format için demiş (bilgisayarcı geri kafalı değilse tabi)

Eğer bios çalışmasında veya ekrana görüntü gelmesinde sorun yoksa Windows sıkıntıları genellikle SSD ve ramden çıkıyor SSD montajını tekrar yapar mısın. Ramleri silgi ile silip tekrar takıp dener misin

rufus ayarlarından değildir buyuk ihtimalle bilgisayarcıya verdim format için demiş (bilgisayarcı geri kafalı değilse tabi)
bilgisayarci demis belki mahalle bilgisayarcisidir bilemiyoruz ama dedigim ile alakasi olmayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,289
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri