Neler Yeni

Gamegaraj 5AN İlk Gün bozuldu.(Garantiden geldi)

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Bende yazın aynı sistemi alacağım ama alan birçok kiși gördüm ilk sorunu yașayan sensin galiba herhangi bir gelișme olursa beni etiketlermisiniz bende bilmek isterim

kubi07

80+
Tam bende sana onu atacaktım yorumlarda herkes memnun diye ki sen attın

Knk pişman oldunmu aldğına keşke 3 kuruş daha fazla verseydim adam gibi bişey alsaydım dedinmi

Bilmiyorum ya pişman olmadım aslında ama keşke böyle olmasaydı,keşke hiç bir problem çıkmasaydı diye düşünüyorum.
Sistem bozulmasa şimdi hayatımda ilk kez ultra da oyun oynuyor olacaktım.
Ne zaman ne olacağı belli olmaz.Geçen bi konu görmüştüm 14bin liraya sistem alan arkadaşın anakartı patlamıştı.
O yüzden kafama takmamaya çalışıyorum. Dün baya moralim bozulmuştu şimdi bekliyorum sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende yazın aynı sistemi alacağım ama alan birçok kiși gördüm ilk sorunu yașayan sensin galiba herhangi bir gelișme olursa beni etiketlermisiniz bende bilmek isterim
Tabi hocam etiketlerim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,136
İsim
.
Bende aynı hayatımda hiç ultrada oyun oynamadım ve onun için korkuyorum ve böyle bir sıkıntı çıkarsa harbiden yıkılırım

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ramleri çıkart tak bios pilini çıkart tak

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Bilmiyorum ya pişman olmadım aslında ama keşke böyle olmasaydı,keşke hiç bir problem çıkmasaydı diye düşünüyorum.
Sistem bozulmasa şimdi hayatımda ilk kez ultra da oyun oynuyor olacaktım.
Ne zaman ne olacağı belli olmaz.Geçen bi konu görmüştüm 14bin liraya sistem alan arkadaşın anakartı patlamıştı.
O yüzden kafama takmamaya çalışıyorum. Dün baya moralim bozulmuştu şimdi bekliyorum sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi hocam etiketlerim.
3 yıl garantili bir güç kaynağı giriş seviyesi kalitesi orta gibi duruyor ama incelemesi yok çünkü asya marketinde baya ünlü ama iş görür gibi

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Ama sıkıntı şurda asıl menşei si ÇİN :D
zaten kapasitörleri fln belirsiz büyük ihtimalde çin malı kapasitörler kullanıyor redditte fln ismi bile geçmiyor garbo tier olur büyük ihtimal ama ülkede her şey pahalı 40 takla atıyoruz bir şey alabilenr kadar

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,136
İsim
.
Çok ama çok ama çok haklısın almanyada 1 günlük kazancıyla millet araba kiralıyor biz sadece izliyoruz bakmakla yetiniyoruz

kubi07

80+
Ramleri çıkart tak bios pilini çıkart tak

Bios pilini çıkarıp taktım ama düzelmedi.
Dün gece kafayı yiyecektim artık Gamegarajla konuşana kadar kasaya elimi sürmek istemiyorum.

Belki onlar bir şey derse yaparım.Power tuşu bozuk gibime geliyor belki sorunun nerde olduğunu daha iyi anlar onlar.

zaten kapasitörleri fln belirsiz büyük ihtimalde çin malı kapasitörler kullanıyor redditte fln ismi bile geçmiyor garbo tier olur büyük ihtimal ama ülkede her şey pahalı 40 takla atıyoruz bir şey alabilenr kadar

PSU çin malı ama o kadarda kalitesiz bir şey değildir diye düşünüyorum.2 aydır kullanan arkadaş var bir problem yaşamamış.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bios pilini çıkarıp taktım ama düzelmedi.
Gamegarajla konuşana kadar kasaya elimi sürmek istemiyorum.
Belki onlar bir şey derse yaparım.Power tuşu bozuk gibime geliyor belki sorunun nerde olduğunu daha iyi anlar onlar.

PSU çin malı ama o kadarda kalitesiz bir şey değildir diye düşünüyorum.2 aydır kullanan arkadaş var bir problem yaşamamış.
Tuş bozuk olsa fanlara ışıkta gitmez, ramleri çıkartıp takmayı deneyin bence.

kubi07

80+
Tuş bozuk olsa fanlara ışıkta gitmez, ramleri çıkartıp takmayı deneyin bence.
Fanlara zaten ışık gitmiyor.Sadece power ledi yanıyor kasa açıldığında bi led yanarya o led.
Hiç hevesim yok ,moralim oldukça bozuk o yüzden kasayı ellemek istemiyorum şimdilik.
Tavsiyen için teşekkür ederim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,136
İsim
.
Bir yandanda haklısın o kadar dandik olsa gamegaraj kullanmaz diye tahmin ediyorum ama bir yandan da çin malı olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Bir yandanda haklısın o kadar dandik olsa gamegaraj kullanmaz diye tahmin ediyorum ama bir yandan da çin malı olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef
markalar kazanacağı paraya bakar eğer "yeterince" iyiyse kullanabilirler

Top Bottom