Tam bende sana onu atacaktım yorumlarda herkes memnun diye ki sen attın
Knk pişman oldunmu aldğına keşke 3 kuruş daha fazla verseydim adam gibi bişey alsaydım dedinmi
Tabi hocam etiketlerim.Bende yazın aynı sistemi alacağım ama alan birçok kiși gördüm ilk sorunu yașayan sensin galiba herhangi bir gelișme olursa beni etiketlermisiniz bende bilmek isterim
3 yıl garantili bir güç kaynağı giriş seviyesi kalitesi orta gibi duruyor ama incelemesi yok çünkü asya marketinde baya ünlü ama iş görür gibiBilmiyorum ya pişman olmadım aslında ama keşke böyle olmasaydı,keşke hiç bir problem çıkmasaydı diye düşünüyorum.
Sistem bozulmasa şimdi hayatımda ilk kez ultra da oyun oynuyor olacaktım.
Ne zaman ne olacağı belli olmaz.Geçen bi konu görmüştüm 14bin liraya sistem alan arkadaşın anakartı patlamıştı.
O yüzden kafama takmamaya çalışıyorum. Dün baya moralim bozulmuştu şimdi bekliyorum sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi hocam etiketlerim.
zaten kapasitörleri fln belirsiz büyük ihtimalde çin malı kapasitörler kullanıyor redditte fln ismi bile geçmiyor garbo tier olur büyük ihtimal ama ülkede her şey pahalı 40 takla atıyoruz bir şey alabilenr kadarAma sıkıntı şurda asıl menşei si ÇİN
Ramleri çıkart tak bios pilini çıkart tak
zaten kapasitörleri fln belirsiz büyük ihtimalde çin malı kapasitörler kullanıyor redditte fln ismi bile geçmiyor garbo tier olur büyük ihtimal ama ülkede her şey pahalı 40 takla atıyoruz bir şey alabilenr kadar
Tuş bozuk olsa fanlara ışıkta gitmez, ramleri çıkartıp takmayı deneyin bence.Bios pilini çıkarıp taktım ama düzelmedi.
Gamegarajla konuşana kadar kasaya elimi sürmek istemiyorum.
Belki onlar bir şey derse yaparım.Power tuşu bozuk gibime geliyor belki sorunun nerde olduğunu daha iyi anlar onlar.
PSU çin malı ama o kadarda kalitesiz bir şey değildir diye düşünüyorum.2 aydır kullanan arkadaş var bir problem yaşamamış.
Fanlara zaten ışık gitmiyor.Sadece power ledi yanıyor kasa açıldığında bi led yanarya o led.Tuş bozuk olsa fanlara ışıkta gitmez, ramleri çıkartıp takmayı deneyin bence.
markalar kazanacağı paraya bakar eğer "yeterince" iyiyse kullanabilirlerBir yandanda haklısın o kadar dandik olsa gamegaraj kullanmaz diye tahmin ediyorum ama bir yandan da çin malı olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef