Neler Yeni

GameGaraj Blaster 7TN-120 vs Acer Nitro 5 AN515-54

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
Bence acer

Mearty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aralarındaki en büyük fark kullanım süreleri. Üniversite için baktığımdan dolayı Acer bir tık daha mantıklı gibi geldi.

Mearty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yani her üniversiteye giden Acer mi alıyor
Daha açık anlatayım. Bataryalarının tükenme sürelerini kıyaslarsam (bu iki model arasında) Acer'ın daha uzun. Daha uzun kullanım süresi bana daha cazip geldi.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Daha açık anlatayım. Bataryalarının tükenme sürelerini kıyaslarsam (bu iki model arasında) Acer'ın daha uzun gidiyor. Daha uzun kullanım süresi bana daha cazip geldi.
knk vallahi 400 tl fark ödersen batarya süresi için al aceri ama 400 tl öğrenci adama lazım olur ben blaster öneririm ama şöyle bir şey var kendi sayfalarında stok yok nasıl hb de var

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Daha açık anlatayım. Bataryalarının tükenme sürelerini kıyaslarsam (bu iki model arasında) Acer'ın daha uzun. Daha uzun kullanım süresi bana daha cazip geldi.
Peki i7 10. Nesil işlemci kullanıp 1660 ti kullanıp batarya ile mi kullanacaksınız oyuncu laptoplarında adaptör ile batarya ile oyun oynadığında %500 600 e varan performans farkı oluyor

Mearty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
.
Peki i7 10. Nesil işlemci kullanıp 1660 ti kullanıp batarya ile mi kullanacaksınız oyuncu laptoplarında adaptör ile batarya ile oyun oynadığında %500 600 e varan performans farkı oluyor
Pil kapasitesi oyun oynamak için değil. Bilgisayarı okula götürdüğüm zaman yarı yolda bırakmasın diye. Zaten oyun oynamak ilk amacım olsaydı laptop almazdım.

Top Bottom