Neler Yeni

Gamegaraj Darkflash kasa ve PSU lar nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ugur
Gamegarajdan 3060 sistem alacağım. Darkflash marka kasaları ve PSU ları var. PSU ları AIGO üretiyormuş. Sıkıntı oluşturur mu bu kasalar PSU lar kaliteli mıdır. Bir de PSU lar diğer parçalara zarar verir mi verirse garanti kapsamına giriyor mu?

pinonaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
Dostum bende aynı soruları merak ediyorum aynı şekilde rtx 3060 sistem almayı düşünüyorum. Eğer aldıysan deneyimlerini benimle paylaşabilir misin? Kasa hakkında sistemin hakkında falan.

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
Gamegarajdan 3060 sistem alacağım. Darkflash marka kasaları ve PSU ları var. PSU ları AIGO üretiyormuş. Sıkıntı oluşturur mu bu kasalar PSU lar kaliteli mıdır. Bir de PSU lar diğer parçalara zarar verir mi verirse garanti kapsamına giriyor mu?
imzadaki sistemdeki parçalar herhangi bir sorun çıkarmadı tercih sizin.

Ysuflix

80+ Gold
AIGO psu iyidir ben kullandım 80p bronz verimliliği var. iyi psular sorun çıkarıcağını sanmam.

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu

pinonaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
3 sene oldu sanırım. Kasalar hakkında bir bilgim yok ama ben bir sorun yaşamadım kullandığım kasada
Anladım teşekkür ederim.
AIGO psu iyidir ben kullandım 80p bronz verimliliği var. iyi psular sorun çıkarıcağını sanmam.
Sizce az önce attığım linkte DarkFlash DK150 White veya Gamegaraj Pollux Mesh Rainbow alsam RTX 3060 için sorun çıkartır mı acaba? O listede önerebileceğiniz bir kasa varsa da söyleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ugur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bende aynı soruları merak ediyorum aynı şekilde rtx 3060 sistem almayı düşünüyorum. Eğer aldıysan deneyimlerini benimle paylaşabilir misin? Kasa hakkında sistemin hakkında falan.
1 hafta önce aldım sistemi. Sistemden çok memnunum sorunsuz kullanıyorum soğutması havalanması falan çok iyi. FPS değerleri ve sıcaklıklar çok iyi. Öneririm. AIGO PSU öyle rampage tarzı markalar gibi değil. Çok kaliteli değil ama çok kötü de değil. 2 yıl garantisi var. 2 yıl sonra içine sinmezse baska bir PSU alırsın kullanırsın.

pinonaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
1 hafta önce aldım sistemi. Sistemden çok memnunum sorunsuz kullanıyorum soğutması havalanması falan çok iyi. FPS değerleri ve sıcaklıklar çok iyi. Öneririm. AIGO PSU öyle rampage tarzı markalar gibi değil. Çok kaliteli değil ama çok kötü de değil. 2 yıl garantisi var. 2 yıl sonra içine sinmezse baska bir PSU alırsın kullanırsın.
Sistem özelliklerini öğrenebilir miyim? Özellikle kasa modelini.

Ysuflix

80+ Gold
Anladım teşekkür ederim.

Sizce az önce attığım linkte DarkFlash DK150 White veya Gamegaraj Pollux Mesh Rainbow alsam RTX 3060 için sorun çıkartır mı acaba? O listede önerebileceğiniz bir kasa varsa da söyleyebilirsiniz.
sorun çıkartmaz hocam gp650 psu olan bi kasayı tercih edin. en uygunda frisby veriyodu galiba. frisby de sorun çıkartmaz 6 yıl sorunsuz frisby kullandım hala aktif çalışıyo. ama önyargısı var çoğu kişinin o yüzden gp650 alın siz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ugur
Sistem özelliklerini öğrenebilir miyim? Özellikle kasa modelini.
Asus prime b450m k2
Rtx 3060
R5 5600
Crucial ballistix 2x8 GB 3200 MHz
Adata xpg sx6000 pro 512 GB
Pollux mesh kasa (650 w PSU aigo marka )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,582
Üyeler
166,570
Son üye
HasanBerk61
Top Bottom