Neler Yeni

Gamegaraj Deneyim

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Biraz sonra game garajdan PC alacağım bir arayayım dedim hemen açtılar ve ilgili ve saygılı bir şekilde cevap verdiler. Birde internette hiçbir kimseyi mağdur etmemişler ve hiçbir yerde şikayet mesajı yok. Tavsiyem sizde o tarz sitelerden alın yoksa itopya gibi 2 haftada kargo gelip müşteri hizmetlerine 2 saatte ulaşıp ondan sonra yardım alamazsınız.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Biraz sonra game garajdan PC alacağım bir arayayım dedim hemen açtılar ve ilgili ve saygılı bir şekilde cevap verdiler. Birde internette hiçbir kimseyi mağdur etmemişler ve hiçbir yerde şikayet mesajı yok. Tavsiyem sizde o tarz sitelerden alın yoksa itopya gibi 2 haftada kargo gelip müşteri hizmetlerine 2 saatte ulaşıp ondan sonra yardım alamazsınız.
Kardeşime sistem aldık game garajdan çok ilgililer 2 günde geldi kasa belirtiyim dedim hayırlı olsun :)

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Kerem Eldes
Siz söyliyince baktım, şikayetvar'dan 4.7 almış. Takdir ettim

Bu arada hayırlı olsun :)

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Ben de almayı düşünüyorum fakat kasa ve PSU konusunda şüphelerim var
Bizdeki kasa pollux modeli aslında aldığımız fiyat 4 bin tl aquarius modelinide alabilirdik acemiliğe geldi hava akışı güzel ama ön tarafında toz filtresi yok ve açık içeri çok toz alıyor denebilir onüne filtre falan takılıp halledilir aquarius modelinde bu sorun olmaz amaı geçen ben kullanırken birden kapandı ne kaynaklı oldugunu bilmiyorum ama garantili en azıdndan. Psu da çok çevrenizde elektrik gidip geliyorsa başka alternatiflere bakabilirsin biz sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar.

Doc Psycho

80+ Bronze
Bizdeki kasa pollux modeli aslında aldığımız fiyat 4 bin TL aquarius modelinide alabilirdik acemiliğe geldi hava akışı güzel ama ön tarafında toz filtresi yok ve açık içeri çok toz alıyor denebilir onüne filtre falan takılıp halledilir aquarius modelinde bu sorun olmaz amaı geçen ben kullanırken birden kapandı ne kaynaklı oldugunu bilmiyorum ama garantili en azıdndan. PSU da çok çevrenizde elektrik gidip geliyorsa başka alternatiflere bakabilirsin biz sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar.
Hocam İzmir'de yaşamayı planlıyorum ve çok sıcak biliyorsunuzdur soğutma konusunda şüpheye düşmek istemem yayın açmayı da düşünüyorum yani izlediğim videolarda pubgde 70-74 derece arası görünüyor ama o sıcakta ve yayın açıkken yanmasa iyidir diyelim

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 şikayet var 5 ini cozmusler o 1i de kendi hatasıymış :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,319
Üyeler
166,358
Son üye
ramazans1234
Top Bottom