Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GAMEGARAJ EKRAN KARTLARI İNDİRİM

DeH$et

80+ Silver
İndirim yağmuru geliyor sanırım, Btc ve eth popülerliğini son dönem çok yitirdi ve elektirik faturaları can yakmaya başladı.
İndirim yağmuru değil de kart stoku geliyor bence. Abdullah abi kişisel Instagram hesabında belirtmişti ztn geçici şekilde stokların artacağını

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Şahin
kasımda neweggden 9250 ye aldığım gigabyte aorus 3070 master kartı 1 ay önce sarı sitede 14bine sattıktan sonra vega 7 apu ile idare ederken burdaki bir konuda indirimde görünce xfx rx 6600 xt yi 8600e aldım. bugün kendisini iade edip gamegarajdan palit rtx 3060ı 8500e aldım. amd kart bana göre değilmiş bunu anladım. tamam 3060'a göre biraz daha fazla fps veriyor ama bi tuhaf.. freesync açıkken ekranda titreme, fps drop, takılma falan oluyor. nvidia da hiç başıma gelmedi.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Ben 17.200TL ye aldım 2 ay önce 3070. Şu zamanlarda gaming gecesi vb. Yerlerde bu fiyatları her gördüğümde felç geçiriyorum.
hocam hiç sorma bende 1.5 ay önce aldım rog 6600xt yi 10.900 küsüre şimdi bu kampanyaları görünce bende felç geçiriyorum seni çookk iyi anlıyorum. mayıs celbinde askere gidicem gidip geldiğimde çalışıp hemen 3060ti-3070 veya 6700xt almayı düşünüyorum içimde kaldı resmen :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
hocam hiç sorma bende 1.5 ay önce aldım rog 6600xt yi 10.900 küsüre şimdi bu kampanyaları görünce bende felç geçiriyorum seni çookk iyi anlıyorum. mayıs celbinde askere gidicem gidip geldiğimde çalışıp hemen 3060ti-3070 veya 6700xt almayı düşünüyorum içimde kaldı resmen :D
Sağlık olsun hocam. Canımızı sıkmayalım.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
İndirim yağmuru değil de kart stoku geliyor bence. Abdullah abi kişisel Instagram hesabında belirtmişti ztn geçici şekilde stokların artacağını
Kart stoğu geliyor ya pc fiyatları da düşer mi

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Sizce imzadaki sistem için bu fiyattan 6500xt alınır mı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yavaştan bitecek bu piyasa
Güldüm.
Siz kazım işlerinini eth düşünce biteceğini mi sandınız?
Türkiye'de bile biter dünyada gene bitmez.
Siz sorunun bu olduğunu sanıyorsanız size sorunları liste halinde verioyurm:
1-Çip Krizi (Evet sizin eth'den sandığınız ve birçok stok sorununa sebep veren etmen.)
2-Talebin fazla ama üretimin az olması.
3-Ülkemizdeki Serbest piyasanın suyunun çıkartılması(3100 sıfır ile ikinci el fiyatları aynı ve aşırı pahalı he diyeceksin normal değil mi? değil.)
4-Kur(Bu ürünler her yerde üretilmiyor çip neredeyse Asya dışında üretilmiyor bile şimdi ABD işe girişecek ama bu çözer mi bilemem ancak ülkemize dıştan giriyor :) )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce imzadaki sistem için bu fiyattan 6500xt alınır mı?
1650 fiyatına benzer bir fiyatsa al.
İkinci elden 5500xt diyeceğim ama fiyat farkı var gine.
Bence 1650'nin fiyatına yakınsa al değilse yani yüksekse alma.

WitcherX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gürcan Bardakçı
6500 xt 4k fiyat nasıl sizce

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Güldüm.
Siz kazım işlerinini eth düşünce biteceğini mi sandınız?
Türkiye'de bile biter dünyada gene bitmez.
Siz sorunun bu olduğunu sanıyorsanız size sorunları liste halinde verioyurm:
1-Çip Krizi (Evet sizin eth'den sandığınız ve birçok stok sorununa sebep veren etmen.)
2-Talebin fazla ama üretimin az olması.
3-Ülkemizdeki Serbest piyasanın suyunun çıkartılması(3100 sıfır ile ikinci el fiyatları aynı ve aşırı pahalı he diyeceksin normal değil mi? değil.)
4-Kur(Bu ürünler her yerde üretilmiyor çip neredeyse Asya dışında üretilmiyor bile şimdi ABD işe girişecek ama bu çözer mi bilemem ancak ülkemize dıştan giriyor :) )
Mesaj otomatik birleştirildi:

1650 fiyatına benzer bir fiyatsa al.
İkinci elden 5500xt diyeceğim ama fiyat farkı var gine.
Bence 1650'nin fiyatına yakınsa al değilse yani yüksekse alma.
Sen ne anlatıyorsun değişik halüsinasyonlar mi görüyorsun kafanda kuruyorsun haahhsbabas

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,002
Üyeler
164,942
Son üye
Kaçan Messi
Top Bottom