Takılırım takılmam kafama göreDostum adam dalga geçmiş çok takılma istersen
Takılırım takılmam kafama göreDostum adam dalga geçmiş çok takılma istersen
İndirim yağmuru değil de kart stoku geliyor bence. Abdullah abi kişisel Instagram hesabında belirtmişti ztn geçici şekilde stokların artacağınıİndirim yağmuru geliyor sanırım, Btc ve eth popülerliğini son dönem çok yitirdi ve elektirik faturaları can yakmaya başladı.
hocam hiç sorma bende 1.5 ay önce aldım rog 6600xt yi 10.900 küsüre şimdi bu kampanyaları görünce bende felç geçiriyorum seni çookk iyi anlıyorum. mayıs celbinde askere gidicem gidip geldiğimde çalışıp hemen 3060ti-3070 veya 6700xt almayı düşünüyorum içimde kaldı resmenBen 17.200TL ye aldım 2 ay önce 3070. Şu zamanlarda gaming gecesi vb. Yerlerde bu fiyatları her gördüğümde felç geçiriyorum.
Çok zor. Gümrük vergileri artti. Dolar yükseliş trendine girdi yine. Tr burası fiyat yükselir ama düşmez3070 6000 TL gelecek yakında sabır
Sağlık olsun hocam. Canımızı sıkmayalım.hocam hiç sorma bende 1.5 ay önce aldım rog 6600xt yi 10.900 küsüre şimdi bu kampanyaları görünce bende felç geçiriyorum seni çookk iyi anlıyorum. mayıs celbinde askere gidicem gidip geldiğimde çalışıp hemen 3060ti-3070 veya 6700xt almayı düşünüyorum içimde kaldı resmen
Kart stoğu geliyor ya pc fiyatları da düşer miİndirim yağmuru değil de kart stoku geliyor bence. Abdullah abi kişisel Instagram hesabında belirtmişti ztn geçici şekilde stokların artacağını
Geçici bi kart bolluğu deniliyor. Bence öyle çok fazla bi indirim gelmez ama kampanyalar çoğalır.Kart stoğu geliyor ya pc fiyatları da düşer mi
Senin anakartın pci express 3.0 destekliyor. Bence alınmazSizce imzadaki sistem için bu fiyattan 6500xt alınır mı?
Güldüm.Yavaştan bitecek bu piyasa
1650 fiyatına benzer bir fiyatsa al.Sizce imzadaki sistem için bu fiyattan 6500xt alınır mı?
Sen ne anlatıyorsun değişik halüsinasyonlar mi görüyorsun kafanda kuruyorsun haahhsbabasGüldüm.
Siz kazım işlerinini eth düşünce biteceğini mi sandınız?
Türkiye'de bile biter dünyada gene bitmez.
Siz sorunun bu olduğunu sanıyorsanız size sorunları liste halinde verioyurm:
1-Çip Krizi (Evet sizin eth'den sandığınız ve birçok stok sorununa sebep veren etmen.)
2-Talebin fazla ama üretimin az olması.
3-Ülkemizdeki Serbest piyasanın suyunun çıkartılması(3100 sıfır ile ikinci el fiyatları aynı ve aşırı pahalı he diyeceksin normal değil mi? değil.)
4-Kur(Bu ürünler her yerde üretilmiyor çip neredeyse Asya dışında üretilmiyor bile şimdi ABD işe girişecek ama bu çözer mi bilemem ancak ülkemize dıştan giriyor )
Mesaj otomatik birleştirildi:
1650 fiyatına benzer bir fiyatsa al.
İkinci elden 5500xt diyeceğim ama fiyat farkı var gine.
Bence 1650'nin fiyatına yakınsa al değilse yani yüksekse alma.