Neler Yeni

GameGaraj Güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mert Ay
Arkadaşlar Kargo süresi vs nasıl birde sistem aldıgımızda parça halinde mi yoksa toplu olarak mı gönderiyorlar ben toplu gelsin diye bir seçenek göremedim.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Güvenilir, sistem kurulu şekilde geliyor. 2-3 gün içinde teslim ediyorlar.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Excator23cm

80+ Gold
güvenilir ekran kartının takılı gelmemesinin sebebi kargo sırasında olası bir darbeye karşı ekran kartının zarar görmemesi video izleyip kolayca takabiirsin

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Kargom 2 günde geldi . Ve o süreçte saçma bile olsa bütün sorularıma düzgünce cevap verdiler. İnternette de hiçbir sorun yaşayan olmadı ki olanları bile aniden değiştirdiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim gibi hdmı yı ekran kartına bağlamayı son gün öğrenen biri bile takabildiyse herkes kolaylıkla takabilir hocam 🙂

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kargo konusunda en iyi firma diyebilirim.
Güvenilirler kesinlikle.
İmzamdaki sistemimi onlardan aldm gayet memnunum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Güvenilir ama ucuz etin yahnisi de yavan olur. Fiyatların uygun olmasının sebebi bütün donanımların en ucuz olanlarını kullanması. Elektronikte ucuza kaçılmasının kötü sonuçlarını çok kez yaşamış biri olarak ben pek uygun bulmuyorum orayı. Yine de sen bilirsin.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Güvenilir ama ucuz etin yahnisi de yavan olur. Fiyatların uygun olmasının sebebi bütün donanımların en ucuz olanlarını kullanması. Elektronikte ucuza kaçılmasının kötü sonuçlarını çok kez yaşamış biri olarak ben pek uygun bulmuyorum orayı. Yine de sen bilirsin.
Markalar,
Biostar, MSI dan daha köklü bir marka olabilir o kadar eski bir marka ve eskiden ülkemizde satış yapıyorlardı güvenilir bir marka,
İnno3D, bu marka hakkında konuda açtım, hatta Abdullah abinin videosuda var
Crucial, zaten çok büyük tanınan da bir marka buna kalitesiz demek aptallık olur.
Palit, ekran kartları üreten ülkede çok bilinen de bir marka.
PSU, güç kaynağı AİGO marka ve 80+ Bronze sertifikaları kanıtlı gerçek, ülkede game garaj ile tanınmaya başladılar fırsat vermeden kötü diyo forumdakiler anlayamadım. Bu aigo firması yabancı ülkelerde başka elektronik şeyler de üreten bir firma, Sıvı soğutmaları, fanları kaliteli ve forumda mehmet yılmaz da öneriyor.
Yani kısacası ucuz etin yahnisi felan da değil, ülkemizde bilinmeyen markaları kullanıyorlar.
Kargoları şuan itopya ve ince hesaptan çok daha iyi.
Alan kullanıcılar forumda çok memnun ben memnun olmayan göremedim.
Aquarius kasasının hava akışı çok güzel bizzat kullanıyorum, önü mesh ve toz filtreleri de var.
Daha ne diyeyim yani...

Top Bottom