B0ra
80+ Bronze
Evet güvenilirYeni kasa alıcam gamegaraj güvenilirmidir?
Evet güvenilirYeni kasa alıcam gamegaraj güvenilirmidir?
Bu ay sonuna kadar çıkacağını düşünüyorum. Şubatta 6599 TL'ye monitör ve tüm ekipmanlar dahil aldığım sistem şuan monitörsüz;Donanım arşivi ocaktan önce kasa çıkarırmı yoksa onu beklerim
Tamamdır teşekkürlerBu ay sonuna kadar çıkacağını düşünüyorum. Şubatta 6599 TL'ye monitör ve tüm ekipmanlar dahil aldığım sistem şuan monitörsüz;
Alıntıyı görüntüle
Peki kasa önerebilir misiniz?
Söyleseydin yenisini verirlerdi. Benim USB taş gibi.Gamegaraj babadır ama hediye usb vermişlerdi bozuk
Herhalde beleş diye
Yenisini gönderirler ya belirtirsen. USB bellek yine iyi ilk zamanlar yoktu. Bana tişört göndermişlerdi. Gamegaraj çalışanı gibi dolanıyordum evdeGamegaraj babadır ama hediye usb vermişlerdi bozuk
Herhalde beleş diye
16 iık yani demiYan taraftan belleği 2 yapPollux 3T10-GTX1650 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T10-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Güvenilirdir , Alabilirsiniz.Yeni kasa alıcam gamegaraj güvenilirmidir?
Evet, 2x8 gb oluyor o şekilde. Ama dediğim gibi çıkacak sistemi beklemelisin. 8-9 bandına çok daha güzeli çıkacağından eminim.16 iık yani demi
Ocaktan sonra pahalaşır ocaktan önce beklicem inş çıkarır donanım arşiviEvet, 2x8 gb oluyor o şekilde. Ama dediğim gibi çıkacak sistemi beklemelisin. 8-9 bandına çok daha güzeli çıkacağından eminim.