Çözüldü✓ Gamegaraj güvenilir mi?

felix777

80+
Reaksiyon skoru
0
ilk defa internetten kasa alacağım da Gamegaraj sitesi güvenilir mi? çok fazla olumsuz yorum gördüm de buraya da sorayım istedim.

ilk defa internetten kasa alacağım da Gamegaraj sitesi güvenilir mi? çok fazla olumsuz yorum gördüm de buraya da sorayım istedim.
Evet güvenilir kardeşim Türk firması ben almadım ama şikayet de duymadım arkadaşım laptop aldı 2 yıl önce memnun

güvenilir tüm mağazalarda var olumsuz yorum ona bakma

aldım sorun yaşamadım ama gelen psunun değişmesi gerek müsait bir zamanda

Olumlu yorum pek fazla göremezsin zaten. Çünkü insanlar olumsuz deneyimlerini herkese yayıp kendilerini tatmin etme çabasına girerken olumlu duygularını bencilce yaşarlar.

ben almadım ama yakın zamanda bi arkadaşım aldı. Hızlı gelmişti yanında hediye mouse filan vermişlerdi.

Exa garantinin mağazası 10 numara yer güvenilir 2 3 sistem aldım aldirttigim da oldu hiçbir sorun yaşamadın BMW de de sorun yaşayan var Renault da da BMW kötü olmuş olmuo sorun çıkınca

Güncelleme: 7 haziranda spariş verdim 9 haziranda geldi kargo, sağlam ve gördüğüm kadarı ile eksik bir şey yok.

exa bilgisayar çok köklü bir firma işyeri olarak bizimde bayiliğimiz var. beğeniyorum exayı seviyorumda.

şuan onlardan aldığım pc ile yazıyorum xd güvenilir 1 haftada bulunduğun yere göre geliyo

Geri