Neler Yeni

GameGaraj hakkında bir soru.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Sistem alacağım ama açıklamaya bakarken gördüm. "İşletim sistemi satın alınmadığı taktirde yükleme yapılmamaktadır." bu ne anlama gelmekte? Driver'mı sadece yüklenmeden geliyor?

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Sistem alacağım ama açıklamaya bakarken gördüm. "İşletim sistemi satın alınmadığı taktirde yükleme yapılmamaktadır." bu ne anlama gelmekte? Driver'mı sadece yüklenmeden geliyor?
Freedos geliyor, Windows'suz yani. Kendiniz çok kolay bir şekilde kurabilirsiniz. Hiçbir firma Windows'u kurulu göndermiyor zaten neredeyse.

Bu videoda çok iyi bir kurulum yardımı var:

ventioNN

80+ Platinum
Freedos olarak geliyor,8GB Flashbellek ve internetten alacağın 5TL'lik key ile yaparsın.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Freedos geliyor, Windows'suz yani. Kendiniz çok kolay bir şekilde kurabilirsiniz. Hiçbir firma Windows'u kurulu göndermiyor zaten neredeyse.

Bu videoda çok iyi bir kurulum yardımı var:
Windows kurmayı biliyorum teşekkürler. Sadece yüklenmemektedir yazınca şüpelendim.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben de 5anyi kullanıyorum 2 ayı aşkın süredir.Şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Windows'u kendin yükledikten sonra sürücüleri kuracaksın ondan sonra keyfine bak.
https://www.gamegaraj.com/suruculer bu linkten ürünlerin sürücülerini bulabilirsin ama muhtemelen güncel değildir.Onları da kendi sitelerinden güncel halini indirebilirsin.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de 5anyi kullanıyorum 2 ayı aşkın süredir.Şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Windows'u kendin yükledikten sonra sürücüleri kuracaksın ondan sonra keyfine bak.
https://www.gamegaraj.com/suruculer bu linkten ürünlerin sürücülerini bulabilirsin ama muhtemelen güncel değildir.Onları da kendi sitelerinden güncel halini indirebilirsin.
Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,875
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom