Freedos geliyor, Windows'suz yani. Kendiniz çok kolay bir şekilde kurabilirsiniz. Hiçbir firma Windows'u kurulu göndermiyor zaten neredeyse.Sistem alacağım ama açıklamaya bakarken gördüm. "İşletim sistemi satın alınmadığı taktirde yükleme yapılmamaktadır." bu ne anlama gelmekte? Driver'mı sadece yüklenmeden geliyor?
Windows kurmayı biliyorum teşekkürler. Sadece yüklenmemektedir yazınca şüpelendim.Freedos geliyor, Windows'suz yani. Kendiniz çok kolay bir şekilde kurabilirsiniz. Hiçbir firma Windows'u kurulu göndermiyor zaten neredeyse.
Bu videoda çok iyi bir kurulum yardımı var:
Şüpheye gerek yok daha bugün aquarius 5an'a windows yükledim.Windows kurmayı biliyorum teşekkürler. Sadece yüklenmemektedir yazınca şüpelendim.
Teşekkürler.Ben de 5anyi kullanıyorum 2 ayı aşkın süredir.Şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Windows'u kendin yükledikten sonra sürücüleri kuracaksın ondan sonra keyfine bak.
https://www.gamegaraj.com/suruculer bu linkten ürünlerin sürücülerini bulabilirsin ama muhtemelen güncel değildir.Onları da kendi sitelerinden güncel halini indirebilirsin.
Sıfır sıkıntı. Çok memnunum.Hocam almışken sorayım size bilgisayar problem çıkardımı hiç veya firma? (Güle güle kullan)