Arkadaşlar hayırlı günler gamegaraj’dan ev arkadaşıma 3060ti hazır sistem aldık içinde i5 11400f stok soğutucu var yeterli gelmedi oyunlarda 80 derecelerde geziyor , sisteme güzel bir kule tipi hava soğutucu almak istiyoruz fakat kasa biraz küçük geldi gözüme aşağıda kasayı ve almak istediğimiz kule tipi soğutucuyu bırakıyorum kasaya sığar mı yorumlarınız önem arz ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar hayırlı günler gamegaraj’dan ev arkadaşıma 3060ti hazır sistem aldık içinde i5 11400f stok soğutucu var yeterli gelmedi oyunlarda 80 derecelerde geziyor , sisteme güzel bir kule tipi hava soğutucu almak istiyoruz fakat kasa biraz küçük geldi gözüme aşağıda kasayı ve almak istediğimiz kule tipi soğutucuyu bırakıyorum kasaya sığar mı yorumlarınız önem arz ediyor
Almak istediğimiz soğutucu Id Cooling 224xtArkadaşlar hayırlı günler gamegaraj’dan ev arkadaşıma 3060ti hazır sistem aldık içinde i5 11400f stok soğutucu var yeterli gelmedi oyunlarda 80 derecelerde geziyor , sisteme güzel bir kule tipi hava soğutucu almak istiyoruz fakat kasa biraz küçük geldi gözüme aşağıda kasayı ve almak istediğimiz kule tipi soğutucuyu bırakıyorum kasaya sığar mı yorumlarınız önem arz ediyor