Gamegaraj Kargo Süreci

erenozn

80+
Reaksiyon skoru
93
Alan olduysa sistem kaç günde geldi yazarsanız iyi olur
İstanbulda yaşıyorum

Ben dün sipariş etttim birkaç saat sonra kargoya verildi maili geldi pazartesi günü gelir diye düşünüyorum veya salı zaten binaları İstanbul'da belki sipariş ettiğin gün gelebilir.

Alan olduysa sistem kaç günde geldi yazarsanız iyi olur
İstanbulda yaşıyorum
2 Günde sorunsuz bir şekilde geldi, forumda şehir dışından da alanlar çok var onlarada max 2-3 güne geldi gayet hızlı ve güvenilirler dostum, ayrıca müşteri hizmetleride iyi ürünü verdik bitti kafasında değilde gerçekten ilgileniyorlar gördüğüm kadarıyla, birinin psu da sorun çıkmış direk değişim yapmışlar.

2 Günde sorunsuz bir şekilde geldi, forumda şehir dışından da alanlar çok var onlarada max 2-3 güne geldi gayet hızlı ve güvenilirler dostum, ayrıca müşteri hizmetleride iyi ürünü verdik bitti kafasında değilde gerçekten ilgileniyorlar gördüğüm kadarıyla, birinin PSU da sorun çıkmış dire değişim yapmışlar.
Reis senin sistem neydi

Aldığım gün verildi ertesi gün elimdeydi.

Kaç fps alıyorsun bende ynı sistemi alıcam sadece gtx 1660s yapıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 gün sürmesi bile iyi dostum itopya 10-12 günde gönderiyor
GTA 5 Ultra- 75-100
Fortnite Ultra- 85-95
LoL Ultra- 135-160
CS:GO- Wery low (shader ve efekt ultra)- Rekabetçi de 200-300 Topluluk sunucuları maplerinde 300-350 Yoldaşda da 270-300 diyebilirim
GTA 5 Fortnite da ekran kartı ağırlıklı oyunlarda diyeyim benden 10 fps fazla alırsın öyle bir hesap yap gayet güzel sistem hayırlı olsun :)

GTA 5 Ultra- 75-100
Fortnite Ultra- 85-95
LoL Ultra- 135-160
CS:GO- Wery low (shader ve efekt ultra)- Rekabetçi de 200-300 Topluluk sunucuları maplerinde 300-350 Yoldaşda da 270-300 diyebilirim
GTA 5 Fortnite da ekran kartı ağırlıklı oyunlarda diyeyim benden 10 fps fazla alırsın öyle bir hesap yap gayet güzel sistem hayırlı olsun :)
Sağol dostum herkese teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,429
Üyeler
189,263
Son üye
tuni
Geri