gamegaraj laptop önerisi

31 bin ona vereceğine 300hz 32gb ramli 3080 laptop 26bin 2.el Acer predator var 60 65 dereceyi geçmiyor laptop sıvı metal soğutmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monsteri alıp sonradan kendiniz ram eklemesi yapın.

fiyat olarak iyi ama bu bütçede pekte alinmaz,birde dediğim gibi soğutması sıkıntı bi tık
Monster T5 kasa yapısı küçük olduğu için daha çok ısınıyor T7 v21.8 den fazla isiniyor

31k aşağısında vardır mutlaka
3060 model var önermem monster T5 de alma bence ısınıyor sonra satmak da zor

31 bin ona vereceğine 300hz 32gb ramli 3080 laptop 26bin 2.el Acer predator var 60 65 dereceyi geçmiyor laptop sıvı metal soğutmalı

Monster T5 kasa yapısı küçük olduğu için daha çok ısınıyor T7 v21.8 den fazla isiniyor
evet 15.6 olduğu için biraz daha fazla ısınıyor ama okadarda sıkıntı cikarcagini sanmiyorum,zaten slayer 2 ye göre ekran kartı olarak daha iyi

Fiyatı çok ta iyi değil gibi sanki hocam

İnce kasa ısınıyor bunlar hocam kullandım aylarca ama turbo fan açınca eh işte çok ses verio ama idare eder
İnce kasa ısınması normal hocam monster malzeme kalitesi iyi modellerden biri diye biliyorum.

İnce kasa ısınması normal hocam monster malzeme kalitesi iyi modellerden biri diye biliyorum.
Uzun süre kullandım 17.3 inç kasası bile baya isiniyorken bu kasa daha küçük daha fazla ısınır klavye wasd tarafı çok ısınıyor

Nvidia önemli değilse buna bakabilirsiniz.
İyi laptop ama geçenlerde bu 24 25 bin di ne ara 28 oldu la

Geri