Neler Yeni

🔥İndirim GAMEGARAJ OKULA DÖNÜŞ FIRSATLARI

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Olsun, bilinmedik bir marka ve normalde tercih etmem. Anlaşmaları falan var herhalde, her sistemde inno3d.
Yukarıda aldığın sistemi gördüm, sistem güzel fiyat da normal bence. Hayırlı olsun.
Ama mesela ben Amazon'dan TUF 3060 Ti aldım, kalanı toplasan da o sistemle aynı fiyata geliyor aşağı yukarı. Rahatça overclock bile yapabileceğim bi kart.
Bu kadar kârla satmaları çok kötü. Sırf karttan 2k falan kâr ediyorlar, diğer bileşenleri saymıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sistemlerinde ucuzluk göremiyorum, kampanya dahilinde 10-11k ya 3060 Ti sistem satıldı sen de gördün. Bu adamlar 12300'e satıyorlar bi de :)
Fazla kâr koyuyorlar.
İnno3d bilinmedik bir marka değil. Ülkemizde sadece bu sıralar satılıyor. Testleriniz izledim çoğu bilindik markadan önde soğutma performansı olarak. Yanlış düşünüyorsunuz.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Ek olarak 3060 + gtx 1660 rx6600xt dışındaki sistemler hep o şekil indirime giriyor

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Güzel 👏

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ek olarak 3060 + gtx 1660 rx6600xt dışındaki sistemler hep o şekil indirime giriyor
Komik olan şey şu ki sende başkasından sonra açmışsın muhtemelen ama fark etmemişsin. Arama kısmında aratınca cidden çıkmıyor. Bu arada açarken sıcak fırsatlar kısmına aç indirim eklentisi ile

Bir f/p sistem konusu at bakayım.
:D 3070 ti sistemler 18000 iken adamlar 15.500 e çıkarmıştı arkadaşım aldığından biliyorum bunu. Çok örnek veremem tabi

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
başkasından sonra açmışsın muhtemelen ama fark etmemişsin. Arama kısmında aratınca cidden çıkmıyor.
Normalde ne konu aratsam çıkar arattım yoktu öyle olunca bende açtım bence konu yok ki arama kısmına çıkmıyor

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Normalde ne konu aratsam çıkar arattım yoktu öyle olunca bende açtım bence konu yok ki arama kısmına çıkmıyor
bende seninki de çıkmadı

neyse uzatmaya gerek yok bence çok üstünde konuşulacak bir indirim yok ki senin dün açtığın konu da çok ilgi görmemiş

hayal kırıklığı resmen.

Penguen

80+ Silver
İnno3d bilinmedik bir marka değil. Ülkemizde sadece bu sıralar satılıyor. Testleriniz izledim çoğu bilindik markadan önde soğutma performansı olarak. Yanlış düşünüyorsunuz.
Sistemde twin modeli var siz ichill den bahsediyorsunuz. Twin hak etmiyor o parayı.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Sistemde twin modeli var siz ichill den bahsediyorsunuz. Twin hak etmiyor o parayı.
500 TL fark verip iChill aldım zaten. Ayrıca bence twinde fena değil.
1629995243263.png

Penguen

80+ Silver
Komik olan şey şu ki sende başkasından sonra açmışsın muhtemelen ama fark etmemişsin. Arama kısmında aratınca cidden çıkmıyor. Bu arada açarken sıcak fırsatlar kısmına aç indirim eklentisi ile

:D 3070 ti sistemler 18000 iken adamlar 15.500 e çıkarmıştı arkadaşım aldığından biliyorum bunu. Çok örnek veremem tabi
Dostum uzun zamandır amazon'da TUF 3070 Ti 9-10k. Kalanını 5500 liraya toplayabilirsin.
TUF modeli çoğu karttan iyi üstelik.

500 TL fark verip iChill aldım zaten. Ayrıca bence twinde fena değil.
Alıntıyı görüntüle
Yani, 12800'e aldığını düşününce pahalı.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Bu sistemi almıştım. Bir günde montajını yapıp kargoladılar. Gerçekten hızlılar.
Hızlı kargoya verme konusunda haklısın. Ben de siparişi verdikten 3-4 saat sonra kargoya verildiğine dair sms almıştım. Akşam verilen siparişler de sabah 9-10 gibi kargoya veriliyor.

Olsun, bilinmedik bir marka ve normalde tercih etmem. Anlaşmaları falan var herhalde, her sistemde inno3d.
Inno3D köklü bir markadır, hatta zamanında Türkiye'de oluşan ani krizler nedeniyle Türkiye'den çekilmişlerdi ama geri geldiler. Benim ekran kartım Inno3D GTX 1660Ti Twin X2, bu ekran kartında sırf ucuz olduğu için soğutma bloğundan, bakır borudan ve çipten kısılmamış (Micron bellek bulunuyor). Bu karta MSI Afterburner ile kaba bir overclock ile 1830MHz'lere çıkarabildim.

Top Bottom