Ben nvidia alırdım sonuçta para kazandığın bir iş var ucunda oyunları daha kısık grafik oynar geçerdim ama şansa bırakmak istiyorsan sana kalmışHem iş hem oyun için ileride bir optimizasyon geleceği konuşuluyordu olursa çok iyi olur
Şu an oynayacağım oyunları sıkıntısız oynatıyor ultra'da ileride ki oyunlarda kısar devam ederim ki zaten herkes öyle yapacak, kartlar sürekli ultra oynatamayacak zatenBen nvidia alırdım sonuçta para kazandığın bir iş var ucunda oyunları daha kısık grafik oynar geçerdim ama şansa bırakmak istiyorsan sana kalmış
Yani öyle olur her sene yeni ekran kartı alacak bütçen yoksa kısa kısa oynarsınız geçen seneye kadar rx550 kullanıyordum her şeyi ultra oynamaya gerek yok.Şu an oynayacağım oyunları sıkıntısız oynatıyor ultra'da ileride ki oyunlarda kısar devam ederim ki zaten herkes öyle yapacak, kartlar sürekli ultra oynatamayacak zaten
GT 710 kullanıyorum, 3070'e geçersem zaten ultra upgrade olacakYani öyle olur her sene yeni ekran kartı alacak bütçen yoksa kısa kısa oynarsınız geçen seneye kadar rx550 kullanıyordum her şeyi ultra oynamaya gerek yok.
Yaşarsın kardeşim 1080 ultrada oyun oynamayacaksan o kartı neden alasın ?Galiba 3070 tercih edeceğim, ileride VRAM problemi yaşar mıyım? Yoksa NVIDIA problemler artınca optimize getirir mi?
8 gb vramli hiç bir kart alınmaz kardeşim başka seçenek kalmıyor. 3070 ti kullanıcısıyım ben vram yetmiyor. Ben düşük güç tüketen valo gibi oyunları oynayacağım diyorsan 5600x lisini alabilirsin. Aradaki fiyat farkına değmez ama onu söyleyeyim.Hangisini alayım peki
Herhangi bir önerin var mı abi, açık dünya oyunlarıda oynayacağım çünkü sorun yaşamak istemiyorum. 3060 mı alsam8 gb vramli hiç bir kart alınmaz kardeşim başka seçenek kalmıyor. 3070 ti kullanıcısıyım ben vram yetmiyor. Ben düşük güç tüketen valo gibi oyunları oynayacağım diyorsan 5600x lisini alabilirsin. Aradaki fiyat farkına değmez ama onu söyleyeyim.
3070 in rakibi rx6800 dür amd tarafı çok daha iyi performans verebilir ama sana tavsiyem rtx serisi alman yazılım konusunda amdyi taşa vuruyor ama vram sıkıntı günümüz oyunları 8 gb vrami dibine kadar kullanıyor rx6800e bak derim 16 gb vram var seni ilerdeki 5 6 yıl idare eder ben abdullah beyin rx6800 lü sistemini aldım ona bakVRAM problemi diyorlar ancak NVIDIA'nın bir optimizasyon yapması söz konusu olabilir mi? 6750XT'li sistemle 3070'li sistem aynı fiyatta. Aşağıya 3070'in linkini bırakıyorum, 6750 XT'ninde.
3070
![]()
BLADE-5600X / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600X oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
-----
6750XT
Değiştirilmesi gerekenler(6750XT); Kasa Thermaltake olacak, SSD 1 TB GoodRam, Ram Vengeance olacak.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hangisini tercih etmeliyim?
3070'in rakibi RX6800 degil. 3070Ti'dan bile guclu kart RX6800. 3070'in rakibi RX 6750 XT olabilir zaten AMD tarafinda3070 in rakibi rx6800 dür amd tarafı çok daha iyi performans verebilir ama sana tavsiyem rtx serisi alman yazılım konusunda amdyi taşa vuruyor ama vram sıkıntı günümüz oyunları 8 gb vrami dibine kadar kullanıyor rx6800e bak derim 16 gb vram var seni ilerdeki 5 6 yıl idare eder ben abdullah beyin rx6800 lü sistemini aldım ona bak