Bu bütçe için 2666 MHz iyi zaten ve çok sorun yaratacağını sanmıyorum. Düşük bütçeli sistemler için çok bilgim olamasa bile 3800 lira için 1650 Super olması bile bence alınabilmesi için yeterliAnakart 2666 mhz ya sıkıntı yaratırmı ? kaç sene idare eder.
Teşekkür ediyorum cevabınız içinBu bütçe için 2666 MHz iyi zaten ve çok sorun yaratacağını sanmıyorum. Düşük bütçeli sistemler için çok bilgim olamasa bile 3800 lira için 1650 Super olması bile bence alınabilmesi için yeterli
Bana göre alınabilir.Arkadaşlar indirim kuponu ile 3871 TL tutuyor, bir arkadaşıma alacağız. 3871 TL'ye alınır mı?, anakart çok sıkıntı yaratırmı ?
İnternetten bu işlemciyi ve ryzen 3 3100 ü kapıştır eğer ryzen daha iyi çıkarsa aynı kasanın amdlisini bulabilirsin.Arkadaşlar indirim kuponu ile 3871 TL tutuyor, bir arkadaşıma alacağız. 3871 TL'ye alınır mı?, anakart çok sıkıntı yaratırmı ?
AMD'lisi çok pahalı ve evet Ryzen 3 3100 daha iyi.İnternetten bu işlemciyi ve ryzen 3 3100 ü kapıştır eğer ryzen daha iyi çıkarsa aynı kasanın amdlisini bulabilirsin.
TeşekkürlerAlınır.
30 lira fark az olduğu için arkadaşa palit yap dedim, bende palit manyaklığı varİNNO3D yap ekran kartı.Bende aynı sistem var![]()
pahalı oluyorİnternetten bu işlemciyi ve ryzen 3 3100 ü kapıştır eğer ryzen daha iyi çıkarsa aynı kasanın amdlisini bulabilirsin.