Gamegaraj PerfEdge 5A alınır mı?

hawkddf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
262
Bütçe
40000
Bi arkadaşım 2-3 gün içinde hazır sistem almayı düşünüyor. Sizce bu sistemi almak mantıklı mı? Yoksa daha iyi sistem gelir mi?

Bi arkadaşım 2-3 gün içinde hazır sistem almayı düşünüyor. Sizce bu sistemi almak mantıklı mı? Yoksa daha iyi sistem gelir mi?
Ben anakarta pek güvenemedim , onun dışında güzel .

peşin alacaksan
rami 6000/36 yap 95 tl oynuyor
al

işin içine taksit girecekse
zaten vade farkı da girecektir başka alternatifler bakmak gerekirse tek tek toplamak daha iyi

fiyata 3 defa zam geldi alınmaz f/p oranı yok

fiyata 3 defa zam geldi alınmaz f/p oranı yok
Değilmi bende tam alacaktım şimdi tek tek topladım sadece ekran kartı farklı ama gayet sağlam marka 39k yapıyor. En düşük 5060ti modelini alsak sistem 37.400tl oluyor. 37k olduğu zaman iyiydi fiyatı ama şimdi sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben anakarta pek güvenemedim , onun dışında güzel .
Anakart gayet güzel sağlam markadır bikstar 2 adette M2 SSD slotu var

@asko56 hocam bu bütçede daha iyi bir öneriniz var mı, 40k gibi bir fiyattan 5070 gelme olasılığı varmıdır karne günü felan da pek sanmıyorum arada dağlar kadar fiyat farkı var.

Değilmi bende tam alacaktım şimdi tek tek topladım sadece ekran kartı farklı ama gayet sağlam marka 39k yapıyor. En düşük 5060ti modelini alsak sistem 37.400tl oluyor. 37k olduğu zaman iyiydi fiyatı ama şimdi sanmıyorum.

Anakart gayet güzel sağlam markadır bikstar 2 adette M2 SSD slotu var

@asko56 hocam bu bütçede daha iyi bir öneriniz var mı, 40k gibi bir fiyattan 5070 gelme olasılığı varmıdır karne günü felan da pek sanmıyorum arada dağlar kadar fiyat farkı var.
40k 5070 filan gelmez anca gelse gelse rx 9070 filan gelebilri belki çünkü hala fiyatları adam gibi inmedi 5070 şak diye fiyat kırdı 28 hatta 25 e kadar düştü sonra çıktı ama 9070 hiç düşmedi 40 a güzel bir anlaşma ile 9070 sistem çıkarsa iyi olur ama şuan maglesef eldeki ürünler bunlar yarin resmi olarak okullar kapanıyor o zaman gelen ürünlere bakılmalı

40k 5070 filan gelmez anca gelse gelse rx 9070 filan gelebilri belki çünkü hala fiyatları adam gibi inmedi 5070 şak diye fiyat kırdı 28 hatta 25 e kadar düştü sonra çıktı ama 9070 hiç düşmedi 40 a güzel bir anlaşam ile 9070 sistem çıkarsa iyi olur ama şuan maglesef eldeki ürünler bunlar yarin resmi olarak okullar kapanıyor o zaman gelen ürünlere bakılmalı
9070 (XT olmayan) bile gelse 40k da çok fp sistem olur, kaliteli yan parçalarda olsa anında alırım, var bir hayalimiz..

9070 (XT olmayan) bile gelse 40k da çok fp sistem olur, kaliteli yan parçalarda olsa anında alırım, var bir hayalimiz..
en fazla bu olur ama gene 5060ti 16 gb sistemler gelir anca kendin toplaman daha avantajlı bu bütçelerde

en fazla bu olur ama gene 5060ti 16 gb sistemler gelir anca kendin toplaman daha avantajlı bu bütçelerde
Kendim toplasam gpu hariç 16k oluyor (PerfEdge 5A ile aynı parçalar) ekran kartına 22k bütçe kalıyor. Sizce 9070 veya 5070 düşer mi?

Kendim toplasam gpu hariç 16k oluyor (PerfEdge 5A ile aynı parçalar) ekran kartına 22k bütçe kalıyor. Sizce 9070 veya 5070 düşer mi?
düşermi sizce dostum ekran kartı 2 üründe 28 k zaten satış fiyatı en düşük kartı 22 k ya vericek halleri yok

düşermi sizce dostum ekran kartı 2 üründe 28 k zaten satış fiyatı en düşük kartı 22 k ya vericek halleri yok
Hocam 22k olsun demiyorum fiyatı, az daha bekleyeceğim eğer 25k bandlarına sarkma gibi bir durumu olursa alırım diye fikrinizi soruyorum.

Hocam 22k olsun demiyorum fiyatı, az daha bekleyeceğim eğer 25k bandlarına sarkma gibi bir durumu olursa alırım diye fikrinizi soruyorum.
25k bir defa oldu harici olarak inno3d ama bir daha olmaz çünkü doviz yükseliyor petrol fiyatları arttı üstüne savaş var şuan garip bir dönem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,501
Üyeler
183,129
Son üye
ado.
Geri