Neler Yeni

GameGaraj Pollux 3A-GTX1650 Hakkında Birkaç Soru

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar yüksek ihtimal çok fazla konusu açıldı ancak çok özür dilerim, ben bugün gördüm. Şimdi link şu öncelikle. Bende monitör falan da yok, bir güzel özelleştirdim ve 6850TL gibi bir fiyat çıktı. Hemen özelleştirmenin SS'ini atıyorum.

Screenshot_21.png
Screenshot_22.png

Yani bu bütçe ile 1650S almak mümkün ancak dediğim gibi hiç ekipmanım falanda yok. 8GB RAM yeterli olmayacaktır, 3-4 ay sonra belki alırım bir 8 daha. HDD olarak da, sıkıntı olur mu bilmiyorum da benim laptopumda kullandığım bir HDD vardı. Onu kullanabilirsem kullanmayı düşünüyorum. Bu bütçe ile daha iyisini önerebilirseniz sevinirim. He birde şöyle bir şey var, piyasa düzelene kadar bekleyebilirim. Sizce bekleyeyim mi yoksa bunu alayım mı? Beklemek tabii ki daha mantıklı ama biraz da hemen PC'm olsun istiyorum. Fakat pahalı buluyorsanız beklerim, sıkıntı olmaz.

EDİT: Konu yanlış olabilir, özür dilerim ama hani bu sistemin marka olduğunu düşünmediğim için böyle yaptım.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
ekipmanları aslında alıp satmak mantıklı olur. onun harici işlemci ve ssdyi yükseltin rami sonra alın

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Baya kötü bence bunun üstüne 2k daha koyup 3600 + 2060 lı sistem alabili,rsin diye düşünüyorum. Geçen hafta baktıgımda 8.5 k ya görmüştüm 2060 ve 3600 lü sistem

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baya kötü bence bunun üstüne 2k daha koyup 3600 + 2060 lı sistem alabili,rsin diye düşünüyorum. Geçen hafta baktıgımda 8.5 k ya görmüştüm 2060 ve 3600 lü sistem
Hocam nerede görmüştünüz? Rica etsem link falan var mı? Çünkü bakıyorum, en ucuz 2060'lı sistemler 10K.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Monitörün ve ekipmanın olmadığı için eğer sıfır zorunluysa alınabilir bir sistem.
HDD olarak laptopundakini kullanabilirsin sorun oluşturmaz .

Şahsi önerim 2.el olarak önce sistemin toplanması daha sonra ekipman ve monitöre zamanla bütçe ayrılması açıkçası çünkü ekipman ve monitör kolaylık ile değiştirilebiliyor ama sistem o kadar kolay değiştirilmiyor.

HoYeon Jung

80+ Gold
ekipmanları aslında alıp satmak mantıklı olur. onun harici işlemci ve ssdyi yükseltin rami sonra alın
Hocam işlemciyi yükseltmenin mantıklı olacağını düşünmüyorum çünkü 1650'den bahsediyoruz ve işlemci de hemen hemen R5 2600 ile aynı. Bence yeterli olacaktır ama SSD yükseltmesini yapabilirim ilerleyen dönemlerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkay Çetin
isplay port çıkışlı mı b450 a pro max ekrna kartı 1650

HoYeon Jung

80+ Gold
Monitörün ve ekipmanın olmadığı için eğer sıfır zorunluysa alınabilir bir sistem.
HDD olarak laptopundakini kullanabilirsin sorun oluşturmaz .

Şahsi önerim 2.el olarak önce sistemin toplanması daha sonra ekipman ve monitöre zamanla bütçe ayrılması açıkçası çünkü ekipman ve monitör kolaylık ile değiştirilebiliyor ama sistem o kadar kolay değiştirilmiyor.
Hocam 2.elde kaba bir şekilde bakıldığı zaman nasıl bir sistem çıkabilir?

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Top Bottom