Yusuf Metin
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 42
- İsim
- Yusuf Metin
Arkadaslar ortalama 4000-5000tl bütçem var fazla agir oyunlar oynamıyorum LoL CS:go tarzı oyunlar en fazla gta-5 oynarım uzun zamandır bu kasayı almayı düşünüyorum (pollux 3tn-b) özellikleri şöyle : Intel Core i3 9100F İşlemci, Biostar H310MHP Anakart, Inno3D GeForce GTX 1650 Twin x2 4GB 128 Bit OC Ekran Kartı, Crucial 8GB 3000mhz DDR4 RAM, Crucial BX500 240GB 2,5" SATA SSD, RGB Aydınlatmalı 450W Kasa
Bu sistemin yanında ek olarak 1ms 75hz monitör , kulaklık , klavye alacağım sizce bu benim işimi görür mü bir de bilişim teknolojileri öğrencisiyim yani belli başlı programları kaldırır gibi hissediyorum bu zamana kadar laptop sadece LoL u kaldırdığı için en düşük ayar ve çözünürlükte 9-10fps oynayan birisiyim yani en az 60fps alsam oyunlarda yeter bir de bu bilgisayara kablolu internet bağlama işi nasıl oluyor biri açıklayabilir mi 1 tane internet kablosu var o da modeme bağlı yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.
Bu sistemin yanında ek olarak 1ms 75hz monitör , kulaklık , klavye alacağım sizce bu benim işimi görür mü bir de bilişim teknolojileri öğrencisiyim yani belli başlı programları kaldırır gibi hissediyorum bu zamana kadar laptop sadece LoL u kaldırdığı için en düşük ayar ve çözünürlükte 9-10fps oynayan birisiyim yani en az 60fps alsam oyunlarda yeter bir de bu bilgisayara kablolu internet bağlama işi nasıl oluyor biri açıklayabilir mi 1 tane internet kablosu var o da modeme bağlı yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayar kasası 3539tl şuanArkadaslar ortalama 4000-5000tl bütçem var fazla agir oyunlar oynamıyorum LoL CS:go tarzı oyunlar en fazla gta-5 oynarım uzun zamandır bu kasayı almayı düşünüyorum (pollux 3tn-b) özellikleri şöyle : Intel Core i3 9100F İşlemci, Biostar H310MHP Anakart, Inno3D GeForce GTX 1650 Twin x2 4GB 128 Bit OC Ekran Kartı, Crucial 8GB 3000mhz DDR4 RAM, Crucial BX500 240GB 2,5" SATA SSD, RGB Aydınlatmalı 450W Kasa