Neler Yeni

Gamegaraj PSU Değiştirilmeli Mi?

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Yukarıdaki sistemi satın almıştım ve ileride işlemci yükseltmesi, ekran kartı takviyesi yapmayı düşünüyorum. Fakat bazı yorumlarda PSU hakkında değiştirilmesi hakkında daha çok kanı var. Yani bu marka PSU'lara güven olmuyor sanırım, sizce değiştirmeli miyim?

arisaka

80+ Bronze
C4, çöp, bomba gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
Bildiğin saatli bomba. Gamepower, powerboost, frisby, everest, turbox, izoly vb. tüm çöp markalardan uzak durun, söz konusu PSU ise kaçın. Sistem de ucuza kaçılmayacak ve para verirken acımayacağın tek parça PSU dur. Her bileşenden kısılır PSU dan kısılmaz o yüzden kaliteli bir markanın bilindik modellerinden şaşmayın.

Akiran

80+ Silver
Yukarıdaki sistemi satın almıştım ve ileride işlemci yükseltmesi, ekran kartı takviyesi yapmayı düşünüyorum. Fakat bazı yorumlarda PSU hakkında değiştirilmesi hakkında daha çok kanı var. Yani bu marka PSU'lara güven olmuyor sanırım, sizce değiştirmeli miyim?
Bu PSU'dan ses geldiğine dair birkaç konu görmüştüm, Coil Whine olduğunu söylüyorlardı.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
PSU AIGO, pek kaliteli değil. Düşük sistemlerde kullanılır. Yüksek bütçe sistemlerde biraz ekleyip iyi bir PSU almanızı öneririm.

Ekinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ekin Subaşı
PSU AIGO, pek kaliteli değil. Düşük sistemlerde kullanılır. Yüksek bütçe sistemlerde biraz ekleyip iyi bir PSU almanızı öneririm.
Dehşet kaliteli değil evet fakat düşük bütçede önermiyor da değiliz. En azından C4 üretmiyor. Herhangi bir şikayet yok. :)

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dehşet kaliteli değil evet fakat düşük bütçede önermiyor da değiliz. En azından C4 üretmiyor. Herhangi bir şikayet yok. :)
Kötü olsa kötü derdim. Pek iyi değil dedim. Benim için ortanın altında. Düşük bütçede idare eder.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O bayıla bayıla anlattığınız Cooler master corsair psular kadar kaliteli bir psu gamegaraj psuları. Yurt dışında AİGO markası üretiyor gamegaraj da kendi logosunu vesaire basıyor ve satıyor. Bu kadar basit araştırmadan izoly frisby psu ile karıştıran arkadaşlara da burdan selam olsun.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
psunun markası aigo çok kaliteli olmamakla beraber alınabilir bir psu

arisaka

80+ Bronze
O bayıla bayıla anlattığınız Cooler master corsair psular kadar kaliteli bir psu gamegaraj psuları. Yurt dışında AİGO markası üretiyor gamegaraj da kendi logosunu vesaire basıyor ve satıyor. Bu kadar basit araştırmadan izoly frisby psu ile karıştıran arkadaşlara da burdan selam olsun.
Baya komikmiş. Bende de doğan slx var o da mercedes, audi kadar kaliteli ama bana göre, gönlümde yani.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Ne anlatıyon be gülüm?
Kaliteli falan değil, grup düzenlemeli, düşük kaliteli bir PSU.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Baya komikmiş. Bende de doğan slx var o da mercedes, audi kadar kaliteli ama bana göre, gönlümde yani.
AİGO dünya çapında tanınmış marka ve sicili gayet temiz. Sen bildiğini okumaya devam et
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne anlatıyon be gülüm?
Kaliteli falan değil, grup düzenlemeli, düşük kaliteli bir PSU.
Karşıdan bakınca gülen bir halim mi var?

AİGO dünya çapında tanınmış marka ve sicili gayet temiz. Sen bildiğini okumaya devam et

Karşıdan bakınca gülen bir halim mi var?
Ben sana gülüm demem, güllerin ömrü az olur. - Memati baş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom