Neler Yeni

Gamegaraj Psu Hk.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Arkadaslar oven var söven var hangisi?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4550Tl ye 16 ram 480 ssd b450m Anakart 1650s ve r3 3100 lü sistem önerir misiniz? arkadaslar
Mesaj otomatik birleştirildi:

GameGaraj tek tek koruma belgelerini paylaşana kadar asla önermicem almanın anlamı yok o fiyata fsp corsair psular var zaten
Psu Aigo 550w 80+

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
4550Tl ye 16 ram 480 ssd b450m Anakart 1650s ve r3 3100 lü sistem önerir misiniz? arkadaslar

PSU Aigo 550w 80+
40 lira üstüne Cooler master mwe 550w var Tier listte b+da yer alıyor aigonun adı bile yok

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
aigo üretimi ,çin malı ama incelemesi vs hiçbirşeyi yok yine de sorun çıkaran daha görmedim ama ayrı alıyorsan o fiyatlarda AHBC var.

ufteker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Umut Furkan Teker
Dostum PSU hakkında yorum yapamam ama ben yaklaşık 10 gün önce Game Garaj'dan bir bilgisayar sipariş ettim. Elime ulaştığında güç düğmesine bastıktan sonraki 5-10 dakika içerisinde sürekli resetleniyordu. Formatı bile zorla attım, daha sonra teknik servisi aradım bize gönderin dediler, paketleyerek gönderdim. Gönderdikten bir gün sonra beni arayarak arızanın işlemci kaynaklı olduğunu ve değiştirerek sorunu çözdüklerini, ardından kargoya verdiklerini söylediler. Bugün elime ulaştı, akşam testini yapacağım.
Yani güven konusunda bir sıkıntın olmasın, oldukça ilgili bir firma. PSU arıza çıkarırsa da ellerinden geleni yapacaklarına eminim.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
aigo üretimi ,çin malı ama incelemesi vs hiçbirşeyi yok yine de sorun çıkaran daha görmedim ama ayrı alıyorsan o fiyatlarda AHBC var.
Sistem alıyorum

Dostum PSU hakkında yorum yapamam ama ben yaklaşık 10 gün önce Game Garaj'dan bir bilgisayar sipariş ettim. Elime ulaştığında güç düğmesine bastıktan sonraki 5-10 dakika içerisinde sürekli resetleniyordu. Formatı bile zorla attım, daha sonra teknik servisi aradım bize gönderin dediler, paketleyerek gönderdim. Gönderdikten bir gün sonra beni arayarak arızanın işlemci kaynaklı olduğunu ve değiştirerek sorunu çözdüklerini, ardından kargoya verdiklerini söylediler. Bugün elime ulaştı, akşam testini yapacağım.
Yani güven konusunda bir sıkıntın olmasın, oldukça ilgili bir firma. PSU arıza çıkarırsa da ellerinden geleni yapacaklarına eminim.
Off off.

Abdullah abi bi incelese keşke

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,643
Üyeler
164,537
Son üye
theGomis