Psu Aigo 550w 80+GameGaraj tek tek koruma belgelerini paylaşana kadar asla önermicem almanın anlamı yok o fiyata fsp corsair psular var zaten
Hayır.4550Tl ye 16 ram 480 ssd b450m Anakart 1650s ve r3 3100 lü sistem önerir misiniz? arkadaslar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PSU Aigo 550w 80+
40 lira üstüne Cooler master mwe 550w var Tier listte b+da yer alıyor aigonun adı bile yok4550Tl ye 16 ram 480 ssd b450m Anakart 1650s ve r3 3100 lü sistem önerir misiniz? arkadaslar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PSU Aigo 550w 80+
gamegaraj psusu alınmaz sahte sertifikalıArkadaslar oven var söven var hangisi?
Almayın o hazır sistemi 4500 tllik sistem koruması olmayan psuya emanet edilmezS
Sistem alıyorum hocam
Sistem alıyorumaigo üretimi ,çin malı ama incelemesi vs hiçbirşeyi yok yine de sorun çıkaran daha görmedim ama ayrı alıyorsan o fiyatlarda AHBC var.
Off off.Dostum PSU hakkında yorum yapamam ama ben yaklaşık 10 gün önce Game Garaj'dan bir bilgisayar sipariş ettim. Elime ulaştığında güç düğmesine bastıktan sonraki 5-10 dakika içerisinde sürekli resetleniyordu. Formatı bile zorla attım, daha sonra teknik servisi aradım bize gönderin dediler, paketleyerek gönderdim. Gönderdikten bir gün sonra beni arayarak arızanın işlemci kaynaklı olduğunu ve değiştirerek sorunu çözdüklerini, ardından kargoya verdiklerini söylediler. Bugün elime ulaştı, akşam testini yapacağım.
Yani güven konusunda bir sıkıntın olmasın, oldukça ilgili bir firma. PSU arıza çıkarırsa da ellerinden geleni yapacaklarına eminim.