rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
td500 çok pahalı bütçe yetiyor ama israf gibi kasaya o kdar para vermekTD500 varken alınmaz be.![]()
Güzelmiş değerler.Yükte 60-65 civarı ikisi de. Boşta ekran kartı 25-30 . işlemci ise 40 derece. Kasa daha gelmeden satışa koymuştum çok önyargılıydım ama hoşuma gitti. 3600 ısınan bir işlemci olduğu için uv yaptım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Nasıl ya?td500 çok pahalı bütçe yetiyor ama israf gibi kasaya o kdar para vermek
Bilmiyom nerden öğrenebilirim?Güzelmiş değerler.
Fanlar kaç CFM?
Bende bilmiyorum.Bilmiyom nerden öğrenebilirim?
Cooler master ın kasasını alcaktım vazgeçtim güzellik görecelidir önemli olan iç güzellikAga çok çirkin yalan söylemeye gerek yok mesh falan ama şu fanlara bak mesh panel de bayağı çirkin
ichill x3 güzel ama :d
Ne bileyim anakarta falan vermek daha mantıklı b550-a pro alacağımıza b550 tomahawk almış oluruzGüzelmiş değerler.
Fanlar kaç CFM?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl ya?![]()
MSI afterburner menüsünden bakabilirsin.Bilmiyom nerden öğrenebilirim?
Anladım fakat o kadar fark yok ki.Ne bileyim anakarta falan vermek daha mantıklı b550-a pro alacağımıza b550 tomahawk almış oluruz
220T en son baktığımda 700 liraydı :OAnladım fakat o kadar fark yok ki.
10 TL var.
![]()
Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-KGNN-S01 ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-KGNN-S01 ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-KGNN-S01 ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Corsair iCUE 220T RGB Airflow Siyah CC-9011173-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 220T RGB Airflow Siyah CC-9011173-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair iCUE 220T RGB Airflow Siyah CC-9011173-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
MSI afterburner menüsünden bakabilirsin.
Iyy cooler masterın camı mı kırılmış.Anladım fakat o kadar fark yok ki.
10 TL var.
![]()
Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-KGNN-S01 ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-KGNN-S01 ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-KGNN-S01 ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Corsair iCUE 220T RGB Airflow Siyah CC-9011173-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 220T RGB Airflow Siyah CC-9011173-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair iCUE 220T RGB Airflow Siyah CC-9011173-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Atsana bir bakayım.220T en son baktığımda 700 liraydı :O
Fanspeed kısmını autodan çıkarttığı da gözüküyor olması lazım