Neler Yeni

GameGaraj Ryzen 5 2600X + RTX 2060 sistem aldım, iade etmeli miyim?

Rulep

80+ Gold
7200 TL'ye gamegarajdan aldım ssd seçerken birisyle konuştum alınmaz dedi ne yapıcam eğerr bunuda iptal edersem 2. iptal edişim olucak
ne yapmalıyım

1612185511226.png

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Aldıktan sonra değil almadan önce sorsana dostum :D

APO JUMPER OC

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
...
İlgilendiği Kategoriler
yok
1612185657379.png

Bu muhtemelen daha iyi olurdu. Sonradan RAM eklerdiniz. SSD olarak da bu:

SooN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
bilal
7200 aşırı fazla buna 1 kere daha iptal etmissin keşke etmeden önce gruba yazsaydın

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Alıntıyı görüntüle
Bu muhtemelen daha iyi olurdu. Sonradan RAM eklerdiniz. SSD olarak da bu:
Hem pahalı hem ssd kronik sorunlu, bu önerin için demiyorum zaten tavsiye edeceğim öneri bu o yüzden cevapla yaptım. @Rulep iade edip bu sistemi al bu şekilde. SSD Sandisk önerisi yerine HyperX Fury 480 GB al, veya da kingston a2000 ya da sandisk ultra 3d nvme 500 gb. Ram kesinlikle 8*2 olsun. Fiyat artabilir ama hem işlemci çok iyi bir seviyeye çıkıcak hem ssd'nde bir problem kalmayacak. Hem de verdiğin paraya deyecek.

Eğer yardımcı olabildiysem, mesajın solundan rapor et - en iyi cevap olarak işaretleyebilirsiniz.

APO JUMPER OC

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
...
İlgilendiği Kategoriler
yok
Hem pahalı hem ssd kronik sorunlu, bu önerin için demiyorum zaten tavsiye edeceğim öneri bu o yüzden cevapla yaptım. @Rulep iade edip bu sistemi al bu şekilde. SSD Sandisk önerisi yerine HyperX Fury 480 GB al, veya da kingston a2000 ya da sandisk ultra 3d nvme 500 gb. Ram kesinlikle 8*2 olsun. Fiyat artabilir ama hem işlemci çok iyi bir seviyeye çıkıcak hem ssd'nde bir problem kalmayacak. Hem de verdiğin paraya deyecek.

Eğer yardımcı olabildiysem, mesajın solundan rapor et - en iyi cevap olarak işaretleyebilirsiniz.
Attığım SSD kronik sorunlu değil. İyi dikkat edin Plus değil bu model Ultra. Ayrıca ben de biliyorum 2x8 yapmasını ancak bütçesi yetmiyor arkadaşın. En kötü 240 GB alır ve 2x8 yapar.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Yanlış bilgilendirme, Ultra 3D modelin gayet iyi bir SSD.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Attığım SSD kronik sorunlu değil. İyi dikkat edin Plus değil bu model Ultra. Ayrıca ben de biliyorum 2x8 yapmasını ancak bütçesi yetmiyor arkadaşın. En kötü 240 GB alır ve 2x8 yapar.
bu önerin için demiyorum zaten tavsiye edeceğim öneri bu o yüzden cevapla yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış bilgilendirme, Ultra 3D modelin gayet iyi bir SSD.
bu önerin için demiyorum zaten tavsiye edeceğim öneri bu o yüzden cevapla yaptım

APO JUMPER OC

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
...
İlgilendiği Kategoriler
yok
Yanlış anlaşılma için özür dilerim. Bu gibi durumların yaşanmaması için "@9970'in attığı sistem..." şeklinde veya benim mesajımla alakalı olmayan mesajı alıntının üstünde yazın.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Yanlış anlaşılma için özür dilerim. Bu gibi durumların yaşanmaması için "@9970'in attığı sistem..." şeklinde veya benim mesajımla alakalı olmayan mesajı alıntının üstünde yazın.
Önemli değil hocam haklısınız zaten karmaşık bir yorum atmışım biraz pardon.

Hiçbir şey anlamadım.
Ben @9970 arkadaşın mesajı için söylemedim kronik sorunlu olduğunu, konu sahibinin aldığı sistemdeki ssd için söyledim. Ve @9970 arkadaşın attığı sistemi tavsiye ettim.

Top Bottom