Hem pahalı hem ssd kronik sorunlu, bu önerin için demiyorum zaten tavsiye edeceğim öneri bu o yüzden cevapla yaptım. @Rulep iade edip bu sistemi al bu şekilde. SSD Sandisk önerisi yerine HyperX Fury 480 GB al, veya da kingston a2000 ya da sandisk ultra 3d nvme 500 gb. Ram kesinlikle 8*2 olsun. Fiyat artabilir ama hem işlemci çok iyi bir seviyeye çıkıcak hem ssd'nde bir problem kalmayacak. Hem de verdiğin paraya deyecek.Alıntıyı görüntüle
Bu muhtemelen daha iyi olurdu. Sonradan RAM eklerdiniz. SSD olarak da bu:Aquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.064,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığım SSD kronik sorunlu değil. İyi dikkat edin Plus değil bu model Ultra. Ayrıca ben de biliyorum 2x8 yapmasını ancak bütçesi yetmiyor arkadaşın. En kötü 240 GB alır ve 2x8 yapar.Hem pahalı hem ssd kronik sorunlu, bu önerin için demiyorum zaten tavsiye edeceğim öneri bu o yüzden cevapla yaptım. @Rulep iade edip bu sistemi al bu şekilde. SSD Sandisk önerisi yerine HyperX Fury 480 GB al, veya da kingston a2000 ya da sandisk ultra 3d nvme 500 gb. Ram kesinlikle 8*2 olsun. Fiyat artabilir ama hem işlemci çok iyi bir seviyeye çıkıcak hem ssd'nde bir problem kalmayacak. Hem de verdiğin paraya deyecek.
Eğer yardımcı olabildiysem, mesajın solundan rapor et - en iyi cevap olarak işaretleyebilirsiniz.
Yanlış bilgilendirme, Ultra 3D modelin gayet iyi bir SSD.Hem pahalı hem ssd kronik sorunlu, bu önerin için demiyorum zaten tavsiye edeceğim öneri bu o yüzden cevapla yaptım. @Rulep iade edip bu sistemi al bu şekilde. SSD Sandisk önerisi yerine HyperX Fury 480 GB al, veya da kingston a2000 ya da sandisk ultra 3d nvme 500 gb. Ram kesinlikle 8*2 olsun. Fiyat artabilir ama hem işlemci çok iyi bir seviyeye çıkıcak hem ssd'nde bir problem kalmayacak. Hem de verdiğin paraya deyecek.
Eğer yardımcı olabildiysem, mesajın solundan rapor et - en iyi cevap olarak işaretleyebilirsiniz.
Attığım SSD kronik sorunlu değil. İyi dikkat edin Plus değil bu model Ultra. Ayrıca ben de biliyorum 2x8 yapmasını ancak bütçesi yetmiyor arkadaşın. En kötü 240 GB alır ve 2x8 yapar.
bu önerin için demiyorum zaten tavsiye edeceğim öneri bu o yüzden cevapla yaptım.
Yanlış bilgilendirme, Ultra 3D modelin gayet iyi bir SSD.
bu önerin için demiyorum zaten tavsiye edeceğim öneri bu o yüzden cevapla yaptım
Hiçbir şey anlamadım.Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış anlaşılma için özür dilerim. Bu gibi durumların yaşanmaması için "@9970'in attığı sistem..." şeklinde veya benim mesajımla alakalı olmayan mesajı alıntının üstünde yazın.Mesaj otomatik birleştirildi:
Önemli değil hocam haklısınız zaten karmaşık bir yorum atmışım biraz pardon.Yanlış anlaşılma için özür dilerim. Bu gibi durumların yaşanmaması için "@9970'in attığı sistem..." şeklinde veya benim mesajımla alakalı olmayan mesajı alıntının üstünde yazın.
Ben @9970 arkadaşın mesajı için söylemedim kronik sorunlu olduğunu, konu sahibinin aldığı sistemdeki ssd için söyledim. Ve @9970 arkadaşın attığı sistemi tavsiye ettim.Hiçbir şey anlamadım.