Neler Yeni

Gamegaraj Sitesi Kanser Ediyor

kırmızışarapp

80+ Silver
Sipariş geçeceğim. Telefondan sayfayı yenilediğimde hesaptan atıyor. Şifreyi giriyorum giriş yapmıyor. PC'de böyle yapmıyordu. Pcde yok artık oradan da kullanamıyorum xd

Palo DAYI 👑

80+ Gold
gcemısı temızleyıp dene ıstersen

kırmızışarapp

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hydranoid

80+ Bronze
Şaka bir yana Türkiyedeki çoğu site bunun gibi zarttan bir site ben geçen Inventusta sisteme bakıyordum o daha kanser, Gamegarajda sistemdeki satın almaya çalıştığınız parçayı göremiyorsunuz atıyorum hazır sistemde Palit ekran kartı alıyorsun tıklayınca direkt ayrı satın alma yerine gitmesi lazım ama gitmiyor illaki site içinde aratman lazım yıl olmuş 2024 bu teknoloji çağında böyle güven vermeyen siteler olması çok saçma çok dandirik duruyorlar

kırmızışarapp

80+ Silver
Siteye giriş yaparken bile bu kadar sorun yaşıyorsan kargo süreceni gelen ürünün sağlamlığını tahmin edebiliyorum az çok
Pcde bir sıkıntı yaşamadım. Telefonla alakalı büyük ihtimalle...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siteye giriş yaparken bile bu kadar sorun yaşıyorsan kargo süreceni gelen ürünün sağlamlığını tahmin edebiliyorum az çok
Kötü bir firma değil aslında. Yorumları baya iyi.
Şaka bir yana Türkiyedeki çoğu site bunun gibi zarttan bir site ben geçen Inventusta sisteme bakıyordum o daha kanser, Gamegarajda sistemdeki satın almaya çalıştığınız parçayı göremiyorsunuz atıyorum hazır sistemde Palit ekran kartı alıyorsun tıklayınca direkt ayrı satın alma yerine gitmesi lazım ama gitmiyor illaki site içinde aratman lazım yıl olmuş 2024 bu teknoloji çağında böyle güven vermeyen siteler olması çok saçma çok dandirik duruyorlar
Gaming.gen'e son bir haftadır giriyorum. Bazen o kadar yavaş çalışıyor ki :D

KlausM

80+ Silver
Pcde bir sıkıntı yaşamadım. Telefonla alakalı büyük ihtimalle...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü bir firma değil aslında. Yorumları baya iyi.
Gaming.gen'e son bir haftadır giriyorum. Bazen o kadar yavaş çalışıyor ki :D
belki bot basmıştır nerden bileceksin deneme yanılma yöntemi ile mi :D

kırmızışarapp

80+ Silver
Top Bottom