Gamegaraj slayer 5xl-3050ti alınır mı?

alppdemir

80+
Reaksiyon skoru
67
Forumda adı geçen bu ürünü merak ediyorum ama çok endişelerim var. Gamegaraj bir teknolojik ürün mağazasıyken nasıl olur da laptop üretebiliyor. Sanırım kasa msi kasaymış o yüzden kasada kalite sıkıntısı olmaz ama iç donanım soğutma bloğu anakart vb. donanımlar da iyi mi hiç bilmiyorum. Şuan bütçeme uygun tek bu model gözüküyor. Düzgün bi incelemesi yok. Sistem komple msi üretimi mi yoksa sadece kasa mı msi'a ait? Bir sorun yaşadığımda gamegaraj bana garanti anlamında ne kadar yardımcı olabilecek gibi kafamda bi ton soru var. Yardımcı olur musunuz?

Forumda adı geçen bu ürünü merak ediyorum ama çok endişelerim var. Gamegaraj bir teknolojik ürün mağazasıyken nasıl olur da laptop üretebiliyor. Sanırım kasa msi kasaymış o yüzden kasada kalite sıkıntısı olmaz ama iç donanım soğutma bloğu anakart vb. donanımlar da iyi mi hiç bilmiyorum. Şuan bütçeme uygun tek bu model gözüküyor. Düzgün bi incelemesi yok. Sistem komple msi üretimi mi yoksa sadece kasa mı msi'a ait? Bir sorun yaşadığımda gamegaraj bana garanti anlamında ne kadar yardımcı olabilecek gibi kafamda bi ton soru var. Yardımcı olur musunuz?
Özellik bakımından gerçekten o ekran kartı ve işlemciye ve 144 hz 17.3 ekrana göre ucuz bir laptop. Parça kalitesi olarak bi fikrim yok fakat monster'a ne kadar güvenirsem gamegaraj laptoplarına da o kadar güvenirim. Fakat genel olarak gamegaraj'ı değerlendirirsem 1 yıl önce toplama sistem almıştım bir sıkıntı yaşamadım kargo çok iyi paketlenmişti ve hızlı geldi. Herhangi bir durumda canlı destek ile konuşup sorunu hemen halledebiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak bi arkadaş konu açmış ve detaylı anlatmış.

Geri