PNSHER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 567
Asusun o modeli indirim dönemlerinde 38-39k ya düşüyordu 40 binden fazlasını edecek bir cihaz değil benim gözümde. Gamegaraj daha mantıklı geliyor asusu da kullanmış biri olarak söylüyorum. Crucial kalitelidir sıkıntı yaşamazsınız fakat tek eksi yanı dram bulunmaması. Yüksek boyutlu dosya aktarımı yaparken hız düşüşü oluyor çok da büyük bir problem değil yine de.hocam gamegaraj kasası iyiydi ya metal di herhalde o kasa kötü değil ki birde ekran kartında 5050 4060dla ya eşit ya 4060 biraz önde ama 5050 hem dlls4 hem mfg bence dah iyi işlemcide zaten daha iyi
Ryzen 9 7845HX
birde asus tuf modelleri çok ısınma problemi var galiba birde 16gb ram ilerde yetersiz akalblir ekran konusuunda zaten biri 2K 180 hz biri 1080P 144hz onun dışında görüntü farkları var asus baya bana kötü göründü belki değildir ama bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ram zaten 32 yaptım ancak ssd de cruical micronun markası tabi kingston daha iyidir ancak o çok pahalıya denk geliyor o zaman değiştirmemmek en iyisi cruical kalsın değil mi? hocam birde sizce hangi laptop asus olan mı gaemagaraj mı?