GameGaraj Slayer R9T 5050 laptop alınır mı?

hocam gamegaraj kasası iyiydi ya metal di herhalde o kasa kötü değil ki birde ekran kartında 5050 4060dla ya eşit ya 4060 biraz önde ama 5050 hem dlls4 hem mfg bence dah iyi işlemcide zaten daha iyi

Ryzen 9 7845HX

birde asus tuf modelleri çok ısınma problemi var galiba birde 16gb ram ilerde yetersiz akalblir ekran konusuunda zaten biri 2K 180 hz biri 1080P 144hz onun dışında görüntü farkları var asus baya bana kötü göründü belki değildir ama bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ram zaten 32 yaptım ancak ssd de cruical micronun markası tabi kingston daha iyidir ancak o çok pahalıya denk geliyor o zaman değiştirmemmek en iyisi cruical kalsın değil mi? hocam birde sizce hangi laptop asus olan mı gaemagaraj mı?
Asusun o modeli indirim dönemlerinde 38-39k ya düşüyordu 40 binden fazlasını edecek bir cihaz değil benim gözümde. Gamegaraj daha mantıklı geliyor asusu da kullanmış biri olarak söylüyorum. Crucial kalitelidir sıkıntı yaşamazsınız fakat tek eksi yanı dram bulunmaması. Yüksek boyutlu dosya aktarımı yaparken hız düşüşü oluyor çok da büyük bir problem değil yine de.

Asusun o modeli indirim dönemlerinde 38-39k ya düşüyordu 40 binden fazlasını edecek bir cihaz değil benim gözümde. Gamegaraj daha mantıklı geliyor asusu da kullanmış biri olarak söylüyorum. Crucial kalitelidir sıkıntı yaşamazsınız fakat tek eksi yanı dram bulunmaması. Yüksek boyutlu dosya aktarımı yaparken hız düşüşü oluyor çok da büyük bir problem değil yine de.
hocam dosyayla işim olmaz anc oyun indidirken başka ihçbir işim yok beim bir sorum var sisze 4060 140W 5050 115W daha önde ancak dlls 4 mfg destekleyen oyunlarda iki kartdada açsam yani 4060da dlls3 5050de dlls4 ve mfg işte açsam 5050 yakalayabilir mi 4060 ı yada ne akdar fark olur kaç fps birde gamegaraj kasası metal mi plastik mi

hocam dosyayla işim olmaz anc oyun indidirken başka ihçbir işim yok beim bir sorum var sisze 4060 140W 5050 115W daha önde ancak dlls 4 mfg destekleyen oyunlarda iki kartdada açsam yani 4060da dlls3 5050de dlls4 ve mfg işte açsam 5050 yakalayabilir mi 4060 ı yada ne akdar fark olur kaç fps birde gamegaraj kasası metal mi plastik mi
4060da da dlss4 var, 5000 serisinde sadece multi frame gen var onun dışında tüm özellikleri aynı

pardon yanlış açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4060da da dlss4 var, 5000 serisinde sadece multi frame gen var onun dışında tüm özellikleri aynı
nasıl ya 4060da da mı dls4 geldi

Son düzenleme:
reis nasıl dll4 var ya 4060 da 3 var sadece galiba?
dlss teknolojisinin başlıca özellikleri
-çözünürlük yükseltme (dlss quality, balanced, performance vb)
-ray reconstruction (ray tracing açıldığında yansımaların daha yüksek çözünürlüklü görünmesi)
-frame generation (yapay zeka ile ekstra kare oluşturma)
-multi frame generation (normalde 2x olan kare oluşturmanin 3x ve 4x modlarinin olması)

rtx2000 ve 3000 serisinde sadece çözünürlük yükseltme ve ray reconstruction var.
rtx4000 serisinde ekstradan frame generation var ama sadece 2x
rtx5000 serisinde normal frame generationa ek olarak multi frame generation var.

dlss4 te sadece 5000 serisine multi frame gen gelmedi, onun dışında yeni çözünürlük yükseltme teknolojisine geçildi. eski adı cnn, yenisi ise transformer model. rtx2000 serisi dahil tüm kartlar yeni transformer modelini kullanabiliyor (ve eskisine göre çok daha iyi gözüküyor görüntü, şöyle örnek vereyim cnn modelde dlss quality modu ile transformerin dlss performans modu görüntü bakimindan çok benzerler, fakat mantıken anlayabilecegin gibi transformerda performans modu kullandigin için fpsin çok daha yüksek oluyor).

anladım hocam siz hangisini önerirsiniz
ben laptop kullanmayi biraktiktan sonra ilgi alakamda azaldı, sen kendin youtubedan 5050 ve 4060 karşılaştırma videolarina bakiver. eğer performanslari benzerse 5050 alıp geç bare en son teknolojileri kullanmış olursun

ben laptop kullanmayi biraktiktan sonra ilgi alakamda azaldı, sen kendin youtubedan 5050 ve 4060 karşılaştırma videolarina bakiver. eğer performanslari benzerse 5050 alıp geç bare en son teknolojileri kullanmış olursun
Hocalar birde bu fiyata MSI KATANA birde bunu buldum ama ekran kartı 80+25W öçok düşük işlemci hakkıdnad a bilgim yok bu nasıldır
Birde gene bu bütçede DELL bu var hangisi sizce gamegaraj ekran konusunda çok iyi am bilemdim marka knousunda

5050 ile 4060 neredeyse aynı performansı veriyor. 4060'ın 140W olduğuna bakmayın 4000 serisinde 100W dan sonra performans artışı olmuyor zaten. İşlemci farkını da unutuyorsunuz hocam. 7435hs çok zayıf bir işlemci o yüzden önermiyorum.
Hocalar birde bu fiyata MSI KATANA birde bunu buldum ama ekran kartı 80+25W öçok düşük işlemci hakkıdnad a bilgim yok bu nasıldır
Birde gene bu bütçede DELL bu var hangisi sizce gamegaraj ekran konusunda çok iyi am bilemdim marka knousunda
Katananın ekranı %45NTSC renkler soluk ve ghosting problemi var.
Dell de GPU'yu 30W ile limitleme sorunu var performansı çok düşürüyor bu sorun.

5050 ile 4060 neredeyse aynı performansı veriyor. 4060'ın 140W olduğuna bakmayın 4000 serisinde 100W dan sonra performans artışı olmuyor zaten. İşlemci farkını da unutuyorsunuz hocam. 7435hs çok zayıf bir işlemci o yüzden önermiyorum.

Katananın ekranı %45NTSC renkler soluk ve ghosting problemi var.
Dell de GPU'yu 30W ile limitleme sorunu var performansı çok düşürüyor bu sorun.
evet bende sornadan fark ettim hocam o zaman HP victus erazer gamegaraj var bu üçünden erazer ile gamegraj çok benzer ama işlemciler farklı HP konusudna bilgim yok ama bir arkadaş ekran konusunda sıkıntılı mı ne demişdi
1: bu 3 laptopdan hangisi tercih edilmeli
2: gamegaraj noname galiba biraz o sıkıntı çıkarır mı yani sıkıtı olasa gamegaraj çözebilir miyiz yada marko olarak nasıldır işte
Şimdiden ço kteşekürler hocam size <3

Gamegaraj alınır buradaki şahıslar boş yapmış.Bir kere cihaz.tv öneriyor.Bu adamdan daha mı iyi bileceksiniz? Adam ülkedeki en iyi laptop inceleyen ve fiyata göre öneren kanal.Asus tuf serisi berbat.Sen direk 50kya gamegaraj al geç.

Gamegaraj alınır buradaki şahıslar boş yapmış.Bir kere cihaz.tv öneriyor.Bu adamdan daha mı iyi bileceksiniz? Adam ülkedeki en iyi laptop inceleyen ve fiyata göre öneren kanal.Asus tuf serisi berbat.Sen direk 50kya gamegaraj al geç.
adamson hocam yorum ve açıklık için teşekürler :/ gaemgaraj ancak
gamegaraj noname galiba biraz o sıkıntı çıkarır mı yani sıkıtı olasa gamegaraj çözebilir miyiz yada marko olarak nasıldır işte

evet bende sornadan fark ettim hocam o zaman HP victus erazer gamegaraj var bu üçünden erazer ile gamegraj çok benzer ama işlemciler farklı HP konusudna bilgim yok ama bir arkadaş ekran konusunda sıkıntılı mı ne demişdi
1: bu 3 laptopdan hangisi tercih edilmeli
2: gamegaraj noname galiba biraz o sıkıntı çıkarır mı yani sıkıtı olasa gamegaraj çözebilir miyiz yada marko olarak nasıldır işte
Victuslarda sensör problemi var bazı modellerinde yok dense de yine de önermiyorum. Gamegaraj yerine erazer almanın garanti açısından bir avantajı olduğunu sanmıyorum. İkisinin de distribütörlüğünü gamegaraj yapıyor zaten.

Geri