BurakTuncay
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
satın almış birisi satın aldığı sitede yazmışReis o bilgiyi kimden öğrendiysen bir daha mesajlarını okuma ve onla konuşma.![]()
5050 mi almalıyım bir arkadaşımda onu öneriyordu zaten@Batuw Slayer R9T'deki Ryzen 9 7845HX biraz daha güçlü bir işlemci. 64 MB L3 önbelleği de var. Ayrıca Slayer R9T'nin işlemci ve ekran kartında PTM7958 isminde özel bir macun var.
120 derece ram sıcaklığı o dediğin, onu da çözmek basit, bu tarz laptop işlemciler 100 dereceden sonra kendini kapatıyor korumaya alıyor sen de 120 derece diyorsun sen bence yanlış bilgiden dolayı raporlanıp ceza almalısın şu an.satın almış birisi satın aldığı sitede yazmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
120 derece ram sıcaklığı o dediğin, onu da çözmek basit, bu tarz laptop işlemciler 100 dereceden sonra kendini kapatıyor korumaya alıyor sen de 120 derece diyorsun sen bence yanlış bilgiden dolayı raporlanıp ceza almalısın şu an.
Ram yükseltmesi garantiyi bozmaz, kendin yapabilirsin.Alıntıyı görüntüle
orda işlemciside zayıf yazıcaktım zayıfı yazmamışım ama yinede kronik olduğunu değiştirmiyor ve performas düşüsüne yol açıyor klavyesindeki rgb aydınlatma +hoparlörü cızırtılı gibi büyük sorunları var 16gb alıp 32 yaparsamda garanti gidiyor yetkili serviste baya para alır orda taktırmaya kalksam
Kronik vs. değil kasa ddr4 ile çıktı ddr5 sonradan takılma, haliyle siz de garantiyi bozmadan takabilirsiniz. Ram olayına bu kadar takılmanız normal değil. Bu sorunu GameGaraj Slayer ile de yaşayanlar var ama Casper ile duyuldu CihazTv ile o da baktı tepki geliyor sildi o videoları bu paylaştığınız yorumda o videodan sonra atılmıştır.Alıntıyı görüntüle
orda işlemciside zayıf yazıcaktım zayıfı yazmamışım ama yinede kronik olduğunu değiştirmiyor ve performas düşüsüne yol açıyor klavyesindeki rgb aydınlatma +hoparlörü cızırtılı gibi büyük sorunları var 16gb alıp 32 yaparsamda garanti gidiyor yetkili serviste baya para alır orda taktırmaya kalksam
o kadar sıkıntısını yazdım ram yükselt garanti bozmaz diyorsun bilgisayarın içini açıyorsun ve başka donanım parçası koyuyorsun bozulursa ne olucak mesela neyse zaten 5050li alıp geçicem victus kullanan arakdaşım vardı zaten hiçbir sıkıntısı yok ama bana 5050 önermişti bende yeni neslin en zayıf ekran kartı diye önyargılıydım nvdıa nın yeni nesil özellikleri ve işlemci gücüyle performansda sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalRam yükseltmesi garantiyi bozmaz, kendin yapabilirsin.
gamegaraj slayerda yaşayan varsa görmek isterimKronik vs. değil kasa ddr4 ile çıktı ddr5 sonradan takılma, haliyle siz de garantiyi bozmadan takabilirsiniz. Ram olayına bu kadar takılmanız normal değil. Bu sorunu GameGaraj Slayer ile de yaşayanlar var ama Casper ile duyuldu CihazTv ile o da baktı tepki geliyor sildi o videoları bu paylaştığınız yorumda o videodan sonra atılmıştır.
Bu marka özelinde bir sorun değil, noname markalardan biri sonuçta ne kadar güzel olsa da Gamegaraj buna neden şaşırdınız anlamadım. Ben CihazTV'den duydum ona güveniyorum onun telegram grubunda var sanırım yaşayan o da bize söyledi ona ulaşın görmek için.gamegaraj slayerda yaşayan varsa görmek isterim
GameGaraj Slayer 5 5090 modelinin Raminde sıkıntı vardı mesela. Bilgisayar mavi ekran veriyordu. 5600 MT/s Ramler yerine 6400 MT/s Ramler takılınca düzeldi.o kadar sıkıntısını yazdım ram yükselt garanti bozmaz diyorsun bilgisayarın içini açıyorsun ve başka donanım parçası koyuyorsun bozulursa ne olucak mesela neyse zaten 5050li alıp geçicem victus kullanan arakdaşım vardı zaten hiçbir sıkıntısı yok ama bana 5050 önermişti bende yeni neslin en zayıf ekran kartı diye önyargılıydım nvdıa nın yeni nesil özellikleri ve işlemci gücüyle performansda sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gamegaraj slayerda yaşayan varsa görmek isterim
kanka 5050de sıkıntı yok ısınma sorunuda yok soğutması iyi ekran kartı son nesil işlemci zaten bişi demeye gerek yok ekranı ram ssd ihtiyacımı karşılıyorGameGaraj Slayer 5 5090 modelinin Raminde sıkıntı vardı mesela. Bilgisayar mavi ekran veriyordu. 5600 MT/s Ramler yerine 6400 MT/s Ramler takılınca düzeldi.
O zaman GameGaraj Slayer R9T hayırlı olsun diyelim mi?kanka 5050de sıkıntı yok ısınma sorunuda yok soğutması iyi ekran kartı son nesil işlemci zaten bişi demeye gerek yok ekranı ram ssd ihtiyacımı karşılıyor