GAMEGARAJ SLAYER X7T-5060ALINIR MI

hx işlemcilerde anakart yanma sorunu oluyor hem 14. nesil işlemciler daha fazla OC yapılmış durumda kısacası çokta mantıklı değil.
hx işlemcilerde anakart yanma sorunu oluyor hem 14. nesil işlemciler daha fazla OC yapılmış durumda kısacası çokta mantıklı değil.
Game Garaj Slayer R9T-5050 C1 AMD Ryzen 9 7845 - PttAVM https://share.google/4aITZInSoKioXeCfY hocam şuna ne diyorsunuz, bu da hx ama belki ryzende durum farklıdır??

https://www.hepsiburada.com/game-ga...magaza=GarajOnline&url_src=and-product-detail 55k bütçeyle alınır mı, alınabilecek daha kaliteli laptop varmı bu bütçeye
Konuyu hortlatıyorum. Aldım, kullandım, pişman oldum. Üründe ısınma ve pilde kullanım süresinde aşşırı sorun yaşadım, bilgisayar dizimin üstünde cayır cayır yanıyordu. İleride kronik sorun olabilir çok yeni model ne olacak belli değil. Almayı düşünen arkadaşlar varsa bilindik markalara yönelin. 1. Haftasında iade etmeye çalıştım ve türlü türlü sorun çıkardılar 55k bütçeyle daha iyi hizmet ve kalite bulunur.

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
Konuyu hortlatıyorum. Aldım, kullandım, pişman oldum. Üründe ısınma ve pilde kullanım süresinde aşşırı sorun yaşadım, bilgisayar dizimin üstünde cayır cayır yanıyordu. İleride kronik sorun olabilir çok yeni model ne olacak belli değil. Almayı düşünen arkadaşlar varsa bilindik markalara yönelin. 1. Haftasında iade etmeye çalıştım ve türlü türlü sorun çıkardılar 55k bütçeyle daha iyi hizmet ve kalite bulunur.
Eyvah hocam ya bugün almayı düşünüyordum.Excalibur mu alayım ozaman

Testlerde hiçte öyle değil. Bence abartıyorsun.

Testlerde hiçte öyle değil. Bence abartıyorsun.
Al hocam o zaman sana ben ne diyeyim deneyimlerimi anlatıyorum. Ben sorun yaşadım iade talep ettim ve sıkıntı çıkardılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvah hocam ya bugün almayı düşünüyordum.Excalibur mu alayım ozaman
Hocam excaliburda sıkıntılı cihaz diyorlar hiç kullanmadım ama bilindik, global markalara yönelmenizde hayır var. Asusun rog strix modellerine bakın derim.

Geri