Neler Yeni

Gamegaraj Üzerinden Leo 3 APU Alınır Mı?

Efe inan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe inan
Bütçe
4000
Arkadaşlar merhaba bir sistem almaya karar verdim fakat zamlanmalar olduğu için haliyle fikirler sürekli değişiyor. Aşağıya sistemi koydum ama lütfen sistemi okumadan önce burayı okuyun En fazla cs go rocket league gibi oyunlar oynuyorum oyunları 1080p low da oynayacağım ve rami seneye 16 gb yapacağım yeterli midir?

Sistem:

Monitör:

Ekler

• Screenshot_2021-04-10-13-17-32-418.jpg
    Screenshot_2021-04-10-13-17-32-418.jpg
    156.3 KB · Hit: 63

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Az daha verip kesinlikle bunu alın

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba bir sistem almaya karar verdim fakat zamlanmalar olduğu için haliyle fikirler sürekli değişiyor. Aşağıya sistemi koydum ama lütfen sistemi okumadan önce burayı okuyun En fazla cs go rocket league gibi oyunlar oynuyorum oyunları 1080p low da oynayacağım ve rami seneye 16 gb yapacağım yeterli midir?

Sistem:

Monitör:

Csgo için gayet yeterli olur

Efe inan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe inan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aralarında fark var mı ben göremiyorum da :D
Az daha verip kesinlikle bunu alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Csgo için gayet yeterli olur
Rocket league 1080p low kaç fps alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mustafa Özcan
Cs go, rocket leauge 1080p low da rahat oynarsın ama bilgisayarını kendin montajlayıp bios,windows,driver vs. Kendin kurabiliyorsan hazır alma,kendin toplamak daha kârlı,monitörde ise tn panel hiç tavsiye etmem

Efe inan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe inan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cs go, rocket leauge 1080p low da rahat oynarsın ama bilgisayarını kendin montajlayıp bios,windows,driver vs. Kendin kurabiliyorsan hazır alma,kendin toplamak daha kârlı,monitörde ise tn panel hiç tavsiye etmem
Toplayınca fiyat biraz daha tuzlu geliyor ondan dolayı hazıra geçtim montaj az çok biliyorum fakat driver gibi şeyler yükleyemiyorum ama amcam yazılımdan mezun o hallediyor öyle şeyleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim
Seninki tn panel benimki ıps bu büyük fark

Top Bottom