İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,319
Normalde bu seriye %5 indirim gelmiyor. Fiyatlar lansman fiyatından 3 bin TL daha ucuz yapışın.
Masaüstü gibi bir seçeneğin varsa kesinlikle masaüstü al5070 alinir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2tb olan
Kasa mi alsam laptopmu karar veremedim o yuzden bi yardim ederseniz
Değmez.5050 den ise 5060 çok mantıklı ama 5060 dan ise 5070 o kadar mantıklı mı acaba aradaki farka değer mi
En iyi f/p 5060 o zamanMasaüstü gibi bir seçeneğin varsa kesinlikle masaüstü al
Değmez.
Genel olarak öyle ama 5050 de fena değil.En iyi f/p 5060 o zaman
Sadece meraktan soruyorum hocam neyinden memnun değilsiniz? Ben de excalibur kullanıyorum ama memnun değilim aynı şekilde.arkadaşlar ben gamegaraj 5050 yi kullanıyorum . Memnun değilim sorularınız olursa cevaplayabilirim
yazılımı çöp her pc yi açtığımda parlaklık %70 seviyesine iniyor . klavye ışığı da aynı şekilde kapanıyor en baştan ayarlaman lazım . Kulaklık kullanıyorsam ses ayarlarından kulaklığı seçmem gerekiyor . bazen pcyi kapat diyince yeniden başlatıyor kendi kendine . sert plastik kasa ama inanılmaz kalitesiz leke oluştu ellerim çok terlememsine rağmen . klavye içe göçüyor . yüksek oyunlarda pc inanılmaz ısınıyor ve klavyeye yansıyor bu. yetkili servis inanılmaz ilgisizSadece meraktan soruyorum hocam neyinden memnun değilsiniz? Ben de excalibur kullanıyorum ama memnun değilim aynı şekilde.