Neler Yeni

Gamegarajı aileme nasıl ispatlarım

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar ailem internetten PC almama pek müsaade etmiyorlardı ama arkadaşım itopyadan alınca bizde ordan alalım dedi gamegaraj yaklaşık 1.3k daha ucuz ve b serisi anakart kullanıyor haftasonu fırsatlarından almam lazım 300tl ucuzlamış bir akıl verin tıkandım kaldım sadece gamegaraja karşı gereksiz bir korkuları var arkadaşım aldı sıkıntı yok diyorum olsun diyo tosuncuk da ilk güven kazandı diyor lütfen yardımcı olun :/

Son düzenleme:

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Arkadaşlar ailem internetten PC almama pek müsaade etmiyorlardı ama arkadaşım itopyadan alınca bizde ordan alalım dedi gamegaraj yaklaşık 1.3k daha ucuz ve b serisi anakart kullanıyor haftasonu fırsatlarından almam lazım 300tl ucuzlamış bir akıl verin tıkandım kaldım maddi durumumuz da iyi sıkıntı yok zaten düşünceli birisiyimdir yazları çalışır aileme katkı sağlarım sadece gamegaraja karşı gereksiz bir korkuları var arkadaşım aldı sıkıntı yok diyorum olsun diyo tosuncuk da ilk güven kazandı diyor lütfen yardımcı olun :/
çok kötü durum aga be eğer ailenin güvendiği biri pc biliyorsa onları ikna edebilirsin

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yigitemre04

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yiğit Emre İşbilir
internetten gamegaraj ile olan yorumları gösterebilirsin. örneğin şikayetvar sitesi. ayriyetten ben de ordan aldım 48 saatte istanbuldan manisaya geldi.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,781
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar ailem internetten PC almama pek müsaade etmiyorlardı ama arkadaşım itopyadan alınca bizde ordan alalım dedi gamegaraj yaklaşık 1.3k daha ucuz ve b serisi anakart kullanıyor haftasonu fırsatlarından almam lazım 300tl ucuzlamış bir akıl verin tıkandım kaldım maddi durumumuz da iyi sıkıntı yok zaten düşünceli birisiyimdir yazları çalışır aileme katkı sağlarım sadece gamegaraja karşı gereksiz bir korkuları var arkadaşım aldı sıkıntı yok diyorum olsun diyo tosuncuk da ilk güven kazandı diyor lütfen yardımcı olun :/
Ailene bunu izlet

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Hocam inanmamaları gayet normal istanbul bilişim dolandırıcı çıktıktan sonra kimse güvenmediğine inanmıyor

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Hocam inanmamaları gayet normal istanbul bilişim dolandırıcı çıktıktan sonra kimse güvenmediğine inanmıyor
Ama hocam arkadaşım aldı @ByEfe04 ve sıkıntı çıkmadı diğer arkadaşlarım da aldı bir bende mi patlıck hadi 10-20k olsa neyse tamam ama 3.5k monitör düşünmeye bile gerek yok yani

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu konudaki en güvenilir sitelerden biri. Satış sonrası destekleri de diğerlerine nazaran daha iyi. En azından muhatabını kolayca bulabiliyorsun. Ben de oradan almıştım. Her siteye tabii ki güvenilmiyor artık ama gamegaraj bunlardan biri değil kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,637
Üyeler
162,041
Son üye
qtunap
Top Bottom