Neler Yeni

Gamegarajı aileme nasıl ispatlarım

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Arkadaşlar ailem internetten PC almama pek müsaade etmiyorlardı ama arkadaşım itopyadan alınca bizde ordan alalım dedi gamegaraj yaklaşık 1.3k daha ucuz ve b serisi anakart kullanıyor haftasonu fırsatlarından almam lazım 300tl ucuzlamış bir akıl verin tıkandım kaldım maddi durumumuz da iyi sıkıntı yok zaten düşünceli birisiyimdir yazları çalışır aileme katkı sağlarım sadece gamegaraja karşı gereksiz bir korkuları var arkadaşım aldı sıkıntı yok diyorum olsun diyo tosuncuk da ilk güven kazandı diyor lütfen yardımcı olun :/
Ben kuzenime bizzat oradan aldırdım gayet te memnunum tavsiye ederim, bence vuradaki cebapları göster

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Bu konudaki en güvenilir sitelerden biri. Satış sonrası destekleri de diğerlerine nazaran daha iyi. En azından muhatabını kolayca bulabiliyorsun. Ben de oradan almıştım. Her siteye tabii ki güvenilmiyor artık ama gamegaraj bunlardan biri değil kesinlikle.
Hocam instagramım s4metky bana sistemin fotoğrafını ve kaç günde geldiğini yazar mısınız isterseniz dc de verebilirim Samet Kaya#9978

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ama hocam arkadaşım aldı @ByEfe04 ve sıkıntı çıkmadı diğer arkadaşlarım da aldı bir bende mi patlıck hadi 10-20k olsa neyse tamam ama 3.5k monitör düşünmeye bile gerek yok yani
gamegarajı diyorsan bende ordan aldım gayet memnunum eksa bilişimi biraz göster bunların fln de
GameGaraj.com, Türkiye’nin en büyük Masaüstü Bilgisayar-Oem ürünleri dağıtıcı firmalarından Eksa Elektronik Bilgi İşl. A.Ş. grup firması olarak kuruldu.

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Arkadaşlar ailem internetten PC almama pek müsaade etmiyorlardı ama arkadaşım itopyadan alınca bizde ordan alalım dedi gamegaraj yaklaşık 1.3k daha ucuz ve b serisi anakart kullanıyor haftasonu fırsatlarından almam lazım 300tl ucuzlamış bir akıl verin tıkandım kaldım maddi durumumuz da iyi sıkıntı yok zaten düşünceli birisiyimdir yazları çalışır aileme katkı sağlarım sadece gamegaraja karşı gereksiz bir korkuları var arkadaşım aldı sıkıntı yok diyorum olsun diyo tosuncuk da ilk güven kazandı diyor lütfen yardımcı olun :/
Banada oldu aynısı :D. Ama başardım.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Hocam instagramım s4metky bana sistemin fotoğrafını ve kaç günde geldiğini yazar mısınız isterseniz dc de verebilirim Samet Kaya#9978
hocam ben 16 sında sipariş ettim 21 de geldi ama yerleri bana o kadar yakın ki ben 5 günde 50 kere gidip rahat feri gelirim yürüyerek neyse gayet iyidirler direk arayıp müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsun

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
hocam ben 16 sında sipariş ettim 21 de geldi ama yerleri bana o kadar yakın ki ben 5 günde 50 kere gidip rahat feri gelirim yürüyerek neyse gayet iyidirler direk arayıp müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsun
Hocam dükkanları var mı? Eğer varsa boşuna bekledik demektir

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ağa çözümü yok galiba . Benimde ailem internete güvenmiyor . Vatan pc tek çözüm gibi malesef .

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Kral ben ordan aldım.Anlatabilirim istersen.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Hocam dükkanları var mı? Eğer varsa boşuna bekledik demektir
dükkan değil birleştirip kargoya verdikleri çalışma yerleri hani depoları siparişi internetten verip ordan alabiliyoruz ben 2 kere mesaj atıp dememe rağmen kargoya verildi ama isterseniz konuşup

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Göktuğ Yıldız
Arkadaşlar ailem internetten PC almama pek müsaade etmiyorlardı ama arkadaşım itopyadan alınca bizde ordan alalım dedi gamegaraj yaklaşık 1.3k daha ucuz ve b serisi anakart kullanıyor haftasonu fırsatlarından almam lazım 300tl ucuzlamış bir akıl verin tıkandım kaldım sadece gamegaraja karşı gereksiz bir korkuları var arkadaşım aldı sıkıntı yok diyorum olsun diyo tosuncuk da ilk güven kazandı diyor lütfen yardımcı olun :/
gamegaraja güvenmiyorlarsa ve anlatmanın yolu yoksa önce mutfağa git sonra bir bardak soğuk su iç sonra alternatif ara
(ben başkasına bilgisayar bakarken amd işlemci dahil ediyorum(babamla bakıyoruz) babam amd işlemciye karşı çıkıyor ekran kartına pek bir şey demiyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,650
Üyeler
162,042
Son üye
Halil toklu
Top Bottom