Neler Yeni

Gamegarajı aileme nasıl ispatlarım

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar ailem internetten PC almama pek müsaade etmiyorlardı ama arkadaşım itopyadan alınca bizde ordan alalım dedi gamegaraj yaklaşık 1.3k daha ucuz ve b serisi anakart kullanıyor haftasonu fırsatlarından almam lazım 300tl ucuzlamış bir akıl verin tıkandım kaldım sadece gamegaraja karşı gereksiz bir korkuları var arkadaşım aldı sıkıntı yok diyorum olsun diyo tosuncuk da ilk güven kazandı diyor lütfen yardımcı olun :/
Ailene bu mesajları göster :D Hatta @ByEfe04 'yi çağıralım o ispatlar ailene 🤣

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
10 günde de gelebiliyor benim PC 10 günde geldi sanırım korkmaya başlamıştık :D.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Ben çok alışveriş yaptım gamegarajdan hiç bir sıkıntısı görmedim ve itopya incehesap gibi yerlerden de bin kat daha iyiydi. İstanbuldaysan mağazaya gidip alabilirsin. Ailene yorumları ve hakkındaki videoları izlet. Bizim burada ki mesajlarımızı da gösterip anlat durumu tekrardan.

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
Arkadaşlar ailem internetten PC almama pek müsaade etmiyorlardı ama arkadaşım itopyadan alınca bizde ordan alalım dedi gamegaraj yaklaşık 1.3k daha ucuz ve b serisi anakart kullanıyor haftasonu fırsatlarından almam lazım 300tl ucuzlamış bir akıl verin tıkandım kaldım sadece gamegaraja karşı gereksiz bir korkuları var arkadaşım aldı sıkıntı yok diyorum olsun diyo tosuncuk da ilk güven kazandı diyor lütfen yardımcı olun :/
Benim ailem 300 tl fazla verdi. Sırf bir muhattabı olsun diye. :/

SlimShady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Faruk Tahta
Şikayet var sitesine gir,vatan itopya gibi siteleri göster daha sonrada gamegarajı göster
İkna olurlar diye dusunuyorum

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Ben çok alışveriş yaptım gamegarajdan hiç bir sıkıntısı görmedim ve itopya incehesap gibi yerlerden de bin kat daha iyiydi. İstanbuldaysan mağazaya gidip alabilirsin. Ailene yorumları ve hakkındaki videoları izlet. Bizim burada ki mesajlarımızı da gösterip anlat durumu tekrardan.
Hocam İstanbuldayım Google dan baktığımda Üsküdar'da görünüyor ama i depo dedi MH emin miyiz mağaza olduğuna öyleyse direk yarın gideriz

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Ben aldım 2 günde gönderdiler sorunsuz kullanıyorum fotoğrafımda da var bu mesajı gösterebilirsin. özelden de konusabilirim.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam İstanbuldayım Google dan baktığımda Üsküdar'da görünüyor ama i depo dedi MH emin miyiz mağaza olduğuna öyleyse direk yarın gideriz
Ben de Üsküdar'da mağaza var diye biliyorum. Yarın sabah bir ara sor. Ailem güvenmiyor, elden almak istiyorum de. Yardımcı olurlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Murat Yıldız
Ben aldım 3.900 gibi fiyata garantisi geliyor 2 yıl ile fakat montajı virüsten dolayıda olabilir bilemem ancak montaj konusunda ne kasanın fanlarını takmıştı neden işlemci fanını , koskoca işlemci fanını takmamıslar anlarım anakarta zarar verebılırde kutusunda gonderebılırlerdı allahtan ramı falan kırmamıs kasanın ıcınde kapagı kapalı kasanın camını falan full çizik çizikti termal macun fanlara kasaya cama bulaşmıştı , ilk geldıgınde ben calıstırdım ekran kartı montajını kendım yaptıktan sonra baktım kasanın fanları calısmıyordu teknık servısını aradım suratıma kapadılar bende kendım actım kablosunu taktım normalde bılmıyordum. Neyse diyeceğim o dur ki göndermesine gönderiyorlar hatta baya hızlı geldı antalya manavgat a ama dedıgım gıbı montaj kısmı belki bana denk gelmiştir , yani alcaksan bu dedıkleırmı goz onunde bulundur adamlarla iletişime geç dediklerimi söyle pişman olma kanks İYİ GÜNLER DİLERİM

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Ben aldım 2 günde gönderdiler sorunsuz kullanıyorum fotoğrafımda da var bu mesajı gösterebilirsin. özelden de konusabilirim.
Knk DC linkini üste attım istek atarsan yazışalım

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Exa bilişimin yeni firmasıdır game garaj.
EXA Bilişim de 18 yıllık en güvenilir firmalardan birisi.
Ben sistemimi oradan aldım en ufak sorun yaşamadım parçaların hepsi 2 yıl garantili 2 güne sistem elime sorunsuz ulaştı.
Satış öncesi ve sonrası gayet ilgili ve hızlılar.
Özellikle fiyatları diğer sitelere göre gayet uygun kesinlikle öneririm %100 güvenilir bir site. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,654
Üyeler
162,042
Son üye
Halil toklu
Top Bottom