- Katılım
- 24 Ocak 2020
- Mesajlar
- 6,826
- En İyi Cevap
- 4
14nm'nin üretimi epeydir yok 1600 AF'nin bitmesi 1600'ün komple dünyadan silinmesine işaret
böyle bi efsaneyi piyasadan silip daha efsane bişi getirirler mi acaba14nm'nin üretimi epeydir yok 1600 AF'nin bitmesi 1600'ün komple dünyadan silinmesine işaret
Valla abi inşallah öyledir çünkü gayet güçlü 2600 ile aynı güçte ve 250TL daha ucuz sence amd bu işlemciyi intele güzel bir alternetif olsun diye mi çıkarttı? Çünkü hangi firma böyle bişey yaparki.14nm'nin üretimi epeydir yok 1600 AF'nin bitmesi 1600'ün komple dünyadan silinmesine işaret
bende knka nerden baksan 200 tl kar temiz paraBir yandan böyle bir efsane gittiğine üzüldüm bir yandan da bende olduğuna sevindim garip duygular içindeyim.![]()
2600 e kaldık nedir be kardeşim sanarsın bu zamana kadar o kullanılmadı zamanında o kullanılıyordu hep yapmayın böyle şeylerArkadaşlar sistemlerdeki ryzen 5 1600 14nm olmuş büyük ihtimalle işlemcim 14nm geldi diyenler, karışıklık olmuş olabilir. AF modeli gelmezse satışlarında düşüş yaşanır bu onlar için kötü oldu fakat duyduklarıma göre AF modelin üretimi durmuş ve ülkeye gelmeycekmiş, sebebi apaçık belli zaten AF model 2600 ile aynı güçte olduğundan 2600 neredeyse hiç satmadı ve artık AF modeli gelmezse 2600 e kaldık arkadaşlar![]()
Zamanında kardeşim2600 e kaldık nedir be kardeşim sanarsın bu zamana kadar o kullanılmadı zamanında o kullanılıyordu hep yapmayın böyle şeyler
R3 3100'ün önünde bir engelböyle bi efsaneyi piyasadan silip daha efsane bişi getirirler mi acaba
ben almadan önce rx570 ve r5 2600 ünlüydü aldım herkes unuttuZamanında kardeşim, anlıyorum kullandığın bir işlemci ve aynı güçte 250tl daha ucuz bir işlemci çıktı haliyle banada koyar bu fakat stoklara gelirse 2600 devri the end.
hatırladın mı abi beni furkan benR3 3100'ün önünde bir engel![]()
Abi 3100 bana göre alınmaz ya 1600AF den daha iyi oyun performansı fakat hem pahalı hemde arada öyle fazla bir fps farkı göremedim. Core ve Thread bakımından 1600AF hem daha ileriye dönük bir işlemci. OC performansını zaten senin sayende gördük muazzamR3 3100'ün önünde bir engel![]()
Allahım yarabbim ya yakında sipariş vercektim.Aga kim bi üst işlemcisi ile aynı güçte ve 250TL daha ucuza işlemci yapar![]()