Neler Yeni

Gamegaraj'ın PSUları Nasıl?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben aldım bro coil whine sorunu var bi kaç arkadaşta aynı sorunu yaşamış duymuyorum bile sorun değil. değiştirmeyi düşündüm ama bilgisayarcı bi abim 80+ sertifikası varsa gerek yok o sertifikayı almak kolay değil demişti :)
Mevzu sadece 80+ değil ki. Bu, verimliliği gösteren bir sertifika. Ve 80+ sertifikası almaz hiç zor değil.

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
80+ sertifikası almak asıl en basit iş. Nereye baksam 80+ sertifikalı PSU'lar var. Yurt dışında 20$'a bile 80+ PSU'lar bulunabiliyor. 80+ sertifikası olunca platinium sertifikalı gibi bir şey olmuyor bu arada. Gayet normal bir şey. Eğer hala devam ediyorsa gamegaraj desteğe bir yazmanı öneririm.
80+ sertifikasından ziyada psularda akım koruması vs gibi teknik donanımlar oluyor sanırım (çok bilgili değilim psular hakkında) bunlar kötü olursa elektrik kesintisinde vs sistemi yakabileceğini düşünüyorum.
Beni yanlış anlamayın ama konuştuğum adam bitcoinle uğraşıyor ve sistemler hakkında baya bilgili kendisi de mühendis zaten lafına güvenim var akım koruması olduğunu da belirtti kendisi

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
fena değil ben kullanıyorum

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Bende var baya bi elektrik gitti şuanlık bir sorun yok.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
Beni yanlış anlamayın ama konuştuğum adam bitcoinle uğraşıyor ve sistemler hakkında baya bilgili kendisi de mühendis zaten lafına güvenim var akım koruması olduğunu da belirtti kendisi
Demek istediğimiz şey; en dandik psulara bile daha çok satılabilmesi için 80+ sertifikası var gibi gösterebilirler. Bir ara hepsiburada ya da trendyolda fsp nin bir 80+ olmayan bir modeline 80+ yazmışlardı sanırım. Demeye çalıştığımız şey, önemli olan 80+ sertifikası olması değilde içindeki donanım.

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Demek istediğimiz şey; en dandik psulara bile daha çok satılabilmesi için 80+ sertifikası var gibi gösterebilirler. Bir ara hepsiburada ya da trendyolda fsp nin bir 80+ olmayan bir modeline 80+ yazmışlardı sanırım. Demeye çalıştığımız şey, önemli olan 80+ sertifikası olması değilde içindeki donanım.
Tabi ki ama sertifikayı almakda bişeyler gerektiriyor dmeek ki bende fsp alıcaktım ama sistemi toplu aldığım için mecbur kaldım işimi de görüyor psum

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
Tabi ki ama sertifikayı almakda bişeyler gerektiriyor dmeek ki bende fsp alıcaktım ama sistemi toplu aldığım için mecbur kaldım işimi de görüyor psum
Dediğim gibi psular hakkında çok bilgili değilim ve game garajın psu'sunu kullanmadım daha önce o yüzden yorum yapamam bu psu hakkında. Hazır sistemde alınabilecek bir psu olduğu söyleniyor zaten çokta sıkıntı çıkarmaz herhalde. Sisteminizi yeni aldıysanız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ben de neden AİGO'ya alınabilir denilip; gamepower, gametech gibi ürünlere alınamaz dendiğini anlamadım.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Alınmaz. Hem kronik sorunu var 24 pin çok kolay yerinden oynayıp durduk yere bile kapanabiliyor pc.

Top Bottom