Prime777
80+ Bronze
Dahası
Avast ve AVG Trojan olduğunu söylediği için ben de şüphelendim.
Kendi sitesinden indirdim.
Son düzenleme:
bana da güven vermiyor Gameloop nedenseKaspersky temiz dedi bende fakat inanmıyorum cidden bunda bir şey var.
aboo kullanıyorum şu anGameLoop'tan Virüs Çıktı!
Avast ve AVG Trojan olduğunu söylediği için bende şüphelendim.
Daha önceden gameloop kullandım. Ve dün PC taratayim dedim Malwarabytes bulamadi, kaspersky 3 tane trojen buldu tabi gameloop dan mi bilmiyorum. Ama bende de çıktıGameLoop'tan Virüs Çıktı!
Bir sürü yayıncı bunu kullanıyor Pubg Mobile oynarken bence sıkıntı olmaz. İndirdiğin yerin linkini atar mısın ?GameLoop'tan Virüs Çıktı!
False-Positive değil, Avast ve AVG Normal de VirusTotal'de olmasa bile normal kullanımda da Zararlı yazılım olarak algılıyor. Bu normal değil.False positive.
Bu Link'ten indirdim Facebook sayfasında da zaten Orijinal olduğunu söylüyor.Bir sürü yayıncı bunu kullanıyor PUBG Mobile oynarken bence sıkıntı olmaz. İndirdiğin yerin linkini atar mısın ?
Kaldırma konusu sana kalmış bende güvenmezdim fakat Avast,AVG, McAfee gösterince şüphelendim normal kullanımda da zararlı yazılım olarak algılıyorlar VirusTotal de sadece değil.aboo kullanıyorum şu an
Sonuçta Çin malı hocam haklısınız.Bu tip emülatörlere güvenmemek lazım. Nox app player gibilerinde zaten bu olayla karşılaşıldı.
Ben bilgisayarı sıfırladım gameloop indirdim sonra ekran birden bire kararmaya başladı yani ne indirdiysem gamelooptan donuyordu bilgisayar çokıyordu sistemim iyiydiKaspersiki yok diyorsa yoktur.
Saçma sapan bir uygulama şu gameloop. Bir bu bir de bluestacks bilgisayarın içine ediyor. Güzelim laptobumu bunların yavaşlattığını düşünüyorum. Her oyunu oynuyordum o kadar hızlı eskidi ki, bilsem yüklemezdim.GameLoop'tan Virüs Çıktı!