Neler Yeni

GameNote almayın aldırmayın

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
arkadaşlar 2 3 gün önce gamenote kb432l aldım şu anda fn tuşu çalışmıyo cidden şaka gibi keşke biraz dayansaydı yani gamenote kb432l alırken 2 defa düşünün
bundan 1 ay önce falan bende gamenote alıcaktım son anda gambooster g902 almıştım gamenote kötü diyemem ama şuan kullandığım klavyede gayet güzel

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
arkadaşlar 2 3 gün önce gamenote kb432l aldım şu anda fn tuşu çalışmıyo cidden şaka gibi keşke biraz dayansaydı yani gamenote kb432l alırken 2 defa düşünün
Kul yapısı bunlar bozulması olabilecek şeyler. 4 aydır kullanıyorum tık sorun yok + olarak f/p bir ürün fiyat bandindaki gamepower 1 ayda tuş basmama sorunu yapıyor.

En İyi Cevap
3
1 ürün yüzünden firmayı kötülemek mantıklı değil biraz da şanş işi mesela birinde de furyx var mikrofonunda ses sekme sorunu var aynı ürün @Arisens de de var ve böyle bir şey yaşamıyor

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal

ExploiT

80+ Bronze
Corsair Logitech Asus Msi Gigabyte ve sayamadığım bir çok markanın ürünü arıza yapabiliyor. Yani bunlarda mı kötü alınmaz ? Mantıklı olun lütfen. Arıza her zaman olabilir. Satın aldığınız yer yada yetkili servisi ile görüşüp konuyu çözebilirsiniz.

Top Bottom