Neler Yeni

GameNote almayın aldırmayın

Keptın

80+ Silver
Rampagede çok fazla sorun yaşayan kişi var Gamenote alıp 1 kişinin ürünü bozulunca kötü olmuyor önemli olan Garanti süreci ?
Gamenote alan 1 kişi varsa rampage alan 100 kişi vardır. İkisinde de aynı ihtimal sorun yaşandığını düşünürsek hangisinin şikayetlerini daha çok görürsün? Marka önemli değil ben örnek verdim. Bilmediğimden soruyorum rampage'in garantisi sürecinde sorun yaşanıyor mu

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Senin başına geldi diye ürün kötü olmuyor garantiye gönderirsin değişimi yapılır Gamenote ürünleri Fiyat/Performans olarak oldukça iyidir.
Valla bendede klavyenin bazı yerleri çizik geldi.ancak komuşunun kredi kartından aldıgım için ugraşmak istemedim.

rookie27

80+ Gold
Gamenote alan 1 kişi varsa rampage alan 100 kişi vardır. İkisinde de aynı ihtimal sorun yaşandığını düşünürsek hangisinin şikayetlerini daha çok görürsün? Marka önemli değil ben örnek verdim. Bilmediğimden soruyorum rampage'in garantisi sürecinde sorun yaşanıyor mu
İkisininde şikayet oranı karşılaşmaz bile hocam. Gamenote sorunlu olsa her tarafta konuları vs olurdu bütün forumlarda çokça önerilen bir marka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ömer
Rampagede çok fazla sorun yaşayan kişi var Gamenote alıp 1 kişinin ürünü bozulunca kötü olmuyor önemli olan Garanti süreci ?
dostum garantiye gönderiyorum yarın umarım bir sorun çıkmaz :) bu arada özür dilerim amacım markayı kötülemek veya lekelemek değildi malum bunlar ucuz ürünler değil ve bir hevesle aldım ve 2 3 günde tuş basmamazlık yapınca anlık bir hiddet ile yazdım iyi akşamlar

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Garanti bu durumlar için var dostum. Düşük bütçede mekanik klavye alıyorsan bun riskleri göz önünde bulunduracaksın.
Bir kaç defa çıktı diye kötü olmuyor.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Bende bilek desteği kısmı çizik geldi KB487 L modeli fabrikasyon sanırım.
Ama herhangi bir problemi yok memnunum
Bende usb giriş yeri çizik komple.sizdede varmı bu durum?(metal kısmı)

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Hayır bende ortasında sıkıntı yok sadece bilek desteğinde kılcal çizikler var.
Bende direk derin çizikler var.kılcal çizikler illaki olucaktır ancak derin çizikler normal degil.

Top Bottom