Úrsula Corberó
80+ Bronze
Staline flash atarsın ve mezarı boylarsın xdPP den anlamıştım
Staline flash atarsın ve mezarı boylarsın xdPP den anlamıştım
2 Noddle 2 Noddledir.4 lira indirime girmiş, çök çök.
Noodle'dir o.d2 Nuddle 2 Nuddledir.
James Donkey 710 dan iyi midirGameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çökün!
İnceleme içeriklerim;
Gamenote H2016D incelemesi
Gamenote H2016D. Kulaklık öncelikle bana kalırsa F/P için güzel. 150TL bütçe için alınabilir. 1 ay önce aldım halen bir sıkıntı çıkarmadı. Kutu: Kutusu sade ve hoş, kutudan güzel şekilde çıktı. Kutuya puanım 10/10⭐️ Kulak pedleri: Gayet yumuşak ve geniş pedlere sahip, uzun kullanımda...www.technopat.net
Gamenote H2016D RGB Oyuncu kulaklığı incelemesi! - Tech Dergi
Havit markasının Gamenote H2016D model RGB oyuncu kulaklığı düşük fiyat aralığı ve sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor!www.techdergi.com
Gamegaraj garanti süreci nasıl işler?
Geçenlerde H2016D model kulaklığımın mikrofonundan garip bir ses çıkmaya başladı, ardından hiç çalışmadı. Garantiye yolladım, muhtemelen yarın ellerine ulaşacak. Garanti süreci nasıl işler? Güncelleme: Ürünün sıfırını kargoya verdiklerini söylediler😃www.technopat.net
Klavyem bozuk .Noodle'dir o.d
10 Kat daha iyidir.James Donkey 710 dan iyi midir
Kapsıyor, @Ramazan Ö Söylemişti.25 TL indirim elektronik kapsamıyor diye biliyorum
Kapsamıyor hocam, ben de indirimsiz fiyattan aldım. Sepette öğrendim kapsamadığını