MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12,017
- İsim
- Murat Orhan
Elimde ki tüm klavyeleri sattığım için emekter KB875L'ye geçmiştim Ajazz AK680 gelene kadar, dedim bunu da kuru kuru kullanmayayım ufaktan bir modlayayım.
Klavyenin vanilla hali bu şekilde hiçbir ekstrası yok
Önce keycapleri söküyorum ve tozları temizliyorum.
Ufak bir temizlik + Bubble ve Tape modumu yaptım.
Elimde kalan Pembe puddinglerden de kullanıp Altınyıldız giyen barbi temalı klavyemi bitiriyorum. Blue switch olmasına rağmen sesler toklaştı ve basış hissiyatım bile olumlu yönde arttı diyebilirim. Spacebarın da içini tape ile kapladıktan sonra ondan da tok bir ses yakalamayı başardım. Sonuç beni aşırı tatmin etti Ajazz gelene kadar çok rahat idare edecek gibi gözüküyor. Sorularınız varsa alabilirim. İsteyene ses videosu çekip atabilirim de.
Klavyenin vanilla hali bu şekilde hiçbir ekstrası yok
Önce keycapleri söküyorum ve tozları temizliyorum.
Ufak bir temizlik + Bubble ve Tape modumu yaptım.
Elimde kalan Pembe puddinglerden de kullanıp Altınyıldız giyen barbi temalı klavyemi bitiriyorum. Blue switch olmasına rağmen sesler toklaştı ve basış hissiyatım bile olumlu yönde arttı diyebilirim. Spacebarın da içini tape ile kapladıktan sonra ondan da tok bir ses yakalamayı başardım. Sonuç beni aşırı tatmin etti Ajazz gelene kadar çok rahat idare edecek gibi gözüküyor. Sorularınız varsa alabilirim. İsteyene ses videosu çekip atabilirim de.