Neler Yeni

GAMENOTE markasının mouseları nasıL?

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Gamenote markasının mouse veya klavyesini kullananlar var mı ? Yeni mouse alacağım da fiyatları uygun geldi.Sensörü vs takılma gecikme yapar mı ?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Gamenote markasının mouse veya klavyesini kullananlar var mı ? Yeni mouse alacağım da fiyatları uygun geldi.Sensörü vs takılma gecikme yapar mı ?
bütçen nedir ona göre öneririz 100 150 tl ye alacağın mouselerin sensöründen fazla bi umudun olmasın

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçen nedir ona göre öneririz 100 150 TL ye alacağın mouselerin sensöründen fazla bi umudun olmasın
şu an 150 tl var elimde.Letgo da bi ilan görmüştüm rog gladious 2 core 150 tl. Alınır mı ? yoksa 0 önerebilir misiniz ?

Karl Dönitz

80+ Bronze
ms 1001 var bende büyük mouse 100tl'ye aldım bu fiyat için normal ama 150 tl'ye daha iyisi bulunabilir bence.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
ms 1001 var bende büyük mouse 100tl'ye aldım bu fiyat için normal ama 150 TL'ye daha iyisi bulunabilir bence.
genelde fps türü oynuyorum. Valorant csgo gibi oyunlarda sağa sola döndüğüm zaman takılma yapmaması gerekiyor.

Karl Dönitz

80+ Bronze
genelde fps türü oynuyorum. Valorant csgo gibi oyunlarda sağa sola döndüğüm zaman takılma yapmaması gerekiyor.
fps oyunları için alınmaz bence ben günlük kullanım için aldım ama rgb modları çok iyi pavyon gibi renkler çıkarıyor. :)

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan

Karl Dönitz

80+ Bronze

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan

kayaugrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Uğur Kaya
elinin küçük olduğunu ya da en azından pençe (claw) tuttuğunu umut ederek viper mini öneririm. Bu fiyat bandında diğer çoğu mouse'tan daha iyi seçim olur aynı zamanda hafifliği de paracord yapılı kablosu da bu fiyat bandında olmayan şeyler, PTFE skatezleri de bu seviye için güzel sıfırı 200 civarında oluyor genellikle indirim vs zamanı , ikinci el de bakılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu modelin sensörü 3327 tutarsız sensörü var pek önermek istemezdim açıkçası

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
elinin küçük olduğunu ya da en azından pençe (claw) tuttuğunu umut ederek viper mini öneririm. Bu fiyat bandında diğer çoğu mouse'tan daha iyi seçim olur aynı zamanda hafifliği de paracord yapılı kablosu da bu fiyat bandında olmayan şeyler, PTFE skatezleri de bu seviye için güzel sıfırı 200 civarında oluyor genellikle indirim vs zamanı , ikinci el de bakılabilir
Claw şeklinde tutuyorum. 2.el alcağım zaman mouse a test yapabileceğim bir uygulama vs var mı veya ne gibi testler yapmalıyım ?

kayaugrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Uğur Kaya
Claw şeklinde tutuyorum. 2.el alcağım zaman mouse a test yapabileceğim bir uygulama vs var mı veya ne gibi testler yapmalıyım ?
eğer elden alıyorsan çalışıyor mu diye kontrol etmen,
her tuşun hissiyatini kontrol etmen
double click sorunu olan switch kullanan mouselar var onu da kontrol etmen lazım bunlarda sorun yoksa skates ve kablosunun durumuna da bakıp alabilirsin, sahibinden güvence ile alıyorsan da aynı şekilde test edebilirsin

Top Bottom